Dükkan montaj işlemlerinin başladığı Ramazan Şehri’nde bu yıl 70 dükkan yer alırken, kiralama işlemleri Hizmet A.Ş. tarafından yapılıyor.Tiyatro gösterileri, konserler, birbirinden farklı dükkanlarla renkli görüntüler oluşturan Ramazan Şehri’nde dükkan açmak isteyenler, Yalova Belediyesi şirketlerinden Hizmet A.Ş.’den kiralama işlemlerini tamamlayabiliyor.


Yalova Belediyesi tarafından bu yıl Osmanlı Parkı içerisinde oluşturulacak olan Ramazan Şehri'ne ilginin büyük olduğunu görülüyor. Zira Ramazan Şehrindeki dükkanların %60'ı daha şimdiden kiralanmış.
Bu yıl yer değişikliği yaşayacak olan Ramazan Şehri Osmanlı Parkı’nda kurulacak. Osman Beg Anıtı ile Balık Lokantaları arasında oluşturulacak alanda kurulacak Ramazan Şehri bu yıl yine bir çok aktiviteye de ev sahipliği yapacak. Bir ay boyunca ilin nabzının atacağı Ramazan Şehri'ne bu yılda ilginin büyük olacağının sinyalleri şimdiden alınıyor. Daha şimdiden 70 adet dükkanın % 60'ı dolarken geri kalan bölümlerinde kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor. Hizmet A.Ş. tarafından kiralanan dükkanların 17 Temmuz'da teslim edileceği öğrenildi. Hizmet A.Ş. yetkilileri dükkan kiralamak isteyenlerde vergi mükellefiyetinin arandığını dile getirdiler. 

Editör: TE Bilişim