Karşılıklı görüş alış-verişinde bulunulan ziyaretlerde, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak’ın Türkiye’deki tüm Muhtarlara göndermiş olduğu mektuplar tek tek ziyaret edilmek sureti ile muhtarlara elden teslim edildi.

Kadıköy, Hacımehmet ve Safran köy ziyaretlerinin ardından Elmalık, Sugörön, Kirazlı ve Kazımıye'ye ziyaretlerini gerçekleştiren Saadet Partisi Merkez ilçe başkanı ve teşkilat mensupları muhtarlarla sohbet edip  milletin, vatandaşın hayrına yaptıkları her çalışmalarında yanında olacaklarını belirttiler.

Ziyaret yolculukları esnasında köy yollarının durumu ve kamuoyuna yansıyan Köydes projesi kapsamında ödenmesi gerekirken bir şekilde muhtarların ve köy halklarının başına kalan borçlar  ilk göze çarpan sorunlar oldu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Muhtarlara göndermiş olduğu mektupta şunlara yer verdi;  "Öncelikle en kalbi duygularımla selamlarımı sunuyor, size ve sevdiklerinize sağlıklı ve mutluluk dolu bir hayat diliyorum. 

Değerli Muhtarım, her şey bir insanla başlar. Bir insan bir köyü, bir köy bir mahalleyi, bir mahalle bir beldeyi, bir belde bir şehri, bir şehir dünyayı değiştirebilir. Ve her şey bir adımla başlar. Sizin mahallenizde atacağınız bir adım emin olun Yeniden Büyük Türkiye’nin ve Yeni Bir Dünyanın başlangıcı olacaktır. 

Değerli Muhtarım, hepimiz aynı bahçenin çiçekleri, aynı milletin evlatlarıyız. Hepimizin ortak gayesi bu aziz milletimize hizmet etmek ve Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmaktır. Aziz Kardeşim, ülkemiz tarihi bir süreçten geçiyor. Fransa, soykırım yasası çıkarıyor.ABD ve İsrail istediği için Türkiye’ye Füze kalkanı kuruluyor. Her gün bir başka İslam ülkesi iç savaşın içine sürükleniyor, bölünüp –parçalanıyor. Suriye bahane edilerek İran ile Türkiye karşı karşıya getirilmek isteniyor. Irak’taki katliamlar Suriye’de de tekrar edilmemelidir. Bütün bu oyunların nedeni Haçlı Zihniyeti’ne sahip Batı’nın sömürgeci anlayışıdır. Irak’ı işgal ederken Bush’un, Libya’yı bombalarken Sarkozy’nin, ‘Biz Haçlı Seferi yapıyoruz’ demeleri bunun en büyük delilleridir. Oysa Bizler tarihin en şerefli milletiyiz. Bize Batı’ya uydu olmak değil, mazlum coğrafyalara öncülük yapmak yakışır. Avrupa kapısında beklemek, Haçlı Birliği’ne girmek değil, İslam birliğini kurmak yakışır. 

Değerli Muhtarım, Milli Görüş’ü biliyorsun. Tam 43 yıldır; Yaşanabilir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’yı kurmanın mücadelesini veriyoruz. ‘’Yaşanabilir Türkiye’’ hedefimizin en önemli adımı Yaşanabilir köyler ve Yaşanabilir Mahallelerdir. Bu yüzden Saadet Partisi Genel Başkanı olarak çalışmalarınızı çok önemsiyor, her türlü sorun ve talebinizde yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum. Yeniden Büyük Türkiye için el ele olmak ümidiyle çalışmalarınızda başarılar diliyor selam ve saygılarımı sunuyorum. Allah’a emanet olunuz."

 

Editör: TE Bilişim