Yalova kanser Hastaları Derneği’nin düzenlediği Kanser Bilgilendirme Konferansı’nda konuşmacı olarak katılan Türkiye Kanser Hastaları Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Murat Atay, konferans öncesi ilik kanseri olan 10 yaşındaki Abdulsamet Gök’e imzalı forma hediye etti. Abdulsamet’in mutluluğu ise gözlerinden okundu.
Galatasaraylı oyuncuların imzaladığı formayı Abdulsamet’e hediye eden Türkiye Kanser Hastaları Derneği Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Galatasaray Spor Kulübü Kürek Şube Kaptanı Dr. Murat Atay, “Yalova Kanser Hastaları Derneği bize Abdulsamet’i ve hastalığını anlattı.  Abdulsamet’in ileri derecede Galatasaraylı olduğunu ve en büyük hayalinin imzalı forma olduğunu söylediler. Durumu değerlendirdik ve Abdulsamet için Galatasaraylı tüm oyuncularımıza formamızı imzalattık. Sözümüzü bir nebze de olsa tutmaya çalıştık. Abdulsamet’i sevindirebildiysek; ne mutlu bize” diye konuştu.
 En büyük hayalinin Galatasaraylı oyuncuların imzaladığı forma olduğunu söyleyen Abdulsamet ise, “Şuan çok mutluyum. Bana bu imkanı sağlayan Yalova Kanser Hastaları Derneği’ne teşekkür ederim. Muslera, Wesley Sneijder, Podolski ve Yasin Öztekin gibi futbolcuların imzaları bulunuyor. Gerçekten çok mutluyum. Fırsat verilirse; bu futbolcular ile tanışmak istiyorum. Dünyalar benim olur” ifadelerini kullandı.
Yalova Kanser Hastaları Derneği Başkan Yardımcısı Nurcan Bayar da, “Abdulsamet henüz 10 yaşında. Kanser denen illet ile çok erken tanıştı. Abdulsamet aynı zamanda Galatasaray aşığı bir çocuk. Dr. Murat Atay’a Abdulsamet’i anlattık. Hemen ilgilendi. Murat Atay’a, hem konferans için hem de Abdulsamet’e verdiği forma için çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim