Önceki döneminde kamu kurum ve kuruluşları ve yerel yöneticiler ile kurduğu iyi diyaloglar sayesinde mahallesinin eksiklerini tamamlamada başarılı olan Faize Demir Kahraman yaptıklarını ise şöyle sıralıyor.

“65 sokağı olan mahallemin 28 sokağı yenilendi. Vatan caddesi ve Erdoğan sokak asfaltlandı. 2014 yılı içerisinde de kaldırım problemi olan tüm sokaklarımız çözüme kavuşacak.

Mahallemizde Kocaçayır Mevkiine yeni bir çocuk parkı kazandırarak park sayımızı 4’e çıkardık. Yine çalışmaları başlamış olan Hacı Hasan Sert camisinin yanındaki parkımız bitmiş olacak.

Öncelikli olarak öğrencilerimizi ve yaşlılarımızı düşünerek 2 adet minibüs durağı temin ettik.

Mahalle spor kulübümüz Doğuşspor’da düzenleme yapılarak çehresini değiştirdik,

Dere ıslah çalışmasıyla mağduriyeti giderdik, görüntü kirliliğini kaldırdık.

Aydoğan Caddesinde köprü başına spor aletleri için alan belirledik.

Mümkün olduğunca boş arsalarda temizleme çalışmaları yaptık. Nisan ayında teslimatı yapılacak.

Kamu kurumlarıyla yaptığımız çalışmalar sonucunda bize emanet üniversite öğrencilerimizin güvenliği için tedbirler alıp mahallemizde gece devriye ekibi araç sayısını 2’ye çıkardık. Karakol yerimiz sizlerin bildiği gibi merkezi sisteme geçildiği için proje aşamasında bekletiliyor.

Dilekçelerimiz mevcut olup kararnamenin ardından faaliyete geçirilecektir.

Özellikle yardımlar konusunda adaletli davranarak üzerime vebali olan bu hayırların yerine ulaşmasında titiz davrandım. Karşımızdaki insanların rencide olmamasına deşifre olmamasına gayret gösterdim”

Mahalle sakinlerine telefon numarasını vermekten çekinmeyen 24 saat hizmette olmaktan sevinç duyduğunu dile getiren Faize Demir Kahraman Dere Mahallesinin tüm eksiklerini gidermek arzusunda olduğunu dile getiriyor. 

Editör: TE Bilişim