Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman itfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ederek öğlen yemeğini itfaiye ekibi ile birlikte yedi. Salman Türkiye'nin olaylara en hızlı intikal eden itfaiyeleri arasında yer alan Yalova İtfaiyesi ile ilgili, "Sizlerle gurur duyuyorum" dedi.
Yalova İtfaiye Müdürü  Murat Sevinç tarafından karşılanan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman itfaiyecilerle tek  tek selamlaştı. Ardından itfaiye çalışmaları hakkında İtfaiye Müdürü Murat Sevinç'ten bilgi alan Salman, "Yalova İtfaiyesi ülkede olaylara en hızlı intikal eden ekipler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Ama bunda Yalova'nın küçük bir il olmasının bir payı yok. Zira aynı mesafeler üzerinden yapılan ölçümlere göre Yalova İtfaiyemiz bu unvanı almaya hak kazanıyor. İl merkezinde bir çok noktaya dakikalarla sınırlı sürelerde ulaşan itfaiyemiz bunun yanı sıra kimyasal kazalardan, trafik kazalarına, yangınlardan diğer afetlere kadar bir çok alanda da eğitim almış durumda. Yani her açıdan donanımlı bir itfaiyeye sahibiz ki bu da bizlere güven veriyor. İnsan hayatı çoğu kez saniyelerle değişir. İşte tam da bu noktada itfaiyemizin farkı ortaya çıkıyor. İnsan hayatı ön plana çıktığında bende akan sular durur. Bir şeyi tercih etmem gerektiğinde her zaman insan hayatını tercih ettim. O nedenle insan hayatını ve canın yongası kabul edilen mallarını koruyan Yalova İtfaiyemizle gurur duyuyorum" dedi.
Salman daha sonra öğlen yemeğini de Yalova İtfaiyesi personeli  ile yedi. Personelle uzun uzun sohbet eden Salman sıkıntıları ve önerilerini de dinleyerek onlarla görüş alışverişinde bulundu.

 

Editör: TE Bilişim