Dünyanın alanındaki en büyük 5 fuarından birisi olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, bugün başlıyor. Fuarda Yalova’da kurduğu muhteşem bir stantla Yalova’nın tüm zenginliklerini gözler önüne serecek.
Yalova’nın tanıtımı açısından büyük bir önem taşıyan EMITT Fuarı bugün başlayacak ve 28 Ocak 2018 tarihine kadar açık kalacak. Fuara dünyanın bir çok ülkesinden ziyaretçi ve katılımcılar olacak. Yalova Valiliği bu yıl fuar için profesyonel bir stant hazırlığı ile katılıyor. Tek stant içerisinde toplanacak olan Yalova tüm yönleri ile 3 gün boyunca tanıtılmaya çalışılacak. Yalova Valisi Tuğba Yılmaz’ın da katılacağı fuarda Kivi’den çiçeğe, termal zenginliklerden, tarihi zenginliklere ve doğal güzelliklere kadar kapsamlı anlatımlar gerçekleşecek. Bugüne kadar ki en kapsamlı tanıtım hamlesi olarak hedeflenen 3 günlük fuar günlerinde yine rekor ziyaret bekleniyor.
EMIT Fuarı hakkında

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri. Etkinlik her yıl 46.000’den fazla sektör profesyonelini ve de dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarını yakalamak isteyen turisti ağırlıyor. 60 bin metre kare alan içerisinde kurulan fuar alanında 106 ülkeden 1065 stant yer alıyor. 

Editör: TE Bilişim