Subaşı Belediyesi on bir ayın sultanı olan Ramazan ayının ilk etkinliğini Subaşı Konutlar İş Merkezleri Çarşı Meydanı’nda gerçekleştirdi.
Etkinliğe, Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Armutlu Kaymakamı Bahadır Güneş, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ak Parti eski İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Meclis üyeleri Metin Aygül, Emin Öksüz, Bülent Karasu ve Nuri Çimen ile çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinliklerin açılışında konuşan Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Beldede düzenlediğimiz kültürel ve sosyal etkinliklerle eski ramazan geleneklerini bir nebze de olsa yaşatmaya çalışıyoruz. Toplumsal dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı bu ayda programlarımızı sürdüreceğiz. 10 Temmuz Cuma günü düzenleyeceğimiz iftar yemeğimize ve 11 Temmuz akşamı yapılacak olan etkinliğimize sizleri ve tüm halkımızı bekliyoruz" dedi.
 Konuşmadan sonra,  Anadolu Çocuk Müzikali sahne aldı. Yalova Hayriye Hanım Camii din görevlisi İhsan Ergül’ün hazırladığı Yalova Tasavvuf Türk Musikisi İlahi Grubu ile Semazen Sanatçısı İsmail Yılmaz ‘ın da yer aldığı semazen gösterisi de izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.
Programın sonunda vatandaşlara dondurma ikramı yapılırken renkli bir akşam yaşayan Subaşı halkı etkinliği gerçekleştiren Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a teşekkür ettiler.
Editör: TE Bilişim