TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy  ve Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Üyeleri  Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı makamında ziyaret ettiler. Ulusoy Yalova'ya turizm yatırımları getirilmesi için Salman'a destek sözü verdi. 
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy 'u makamında ağırladı. Ulusoy'a, "Yalova Benim Kentimdir" adlı kitabı da hediye eden Salman İl hakkında TÜRSAB Başkanına bilgiler aktardı. Yalova ve Bursa'dan oluşturulacak olan heyetin Ekim ayı başında Katar, Kuveyt ve Dubai'ye giderek bu illerin tanıtımını yapacağını vurgulayan TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy bu kafilede Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ında yer almasını istedi. 
Ardından bir süre başbaşa görüşen TÜRSAB Başkanı Ulusoy ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Yalova'yı konuştu. Heyetin belediyeden ayrılması sonrasında ziyaret hakkında açıklama yapan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Sayın Ulusoy ile kentimizde yapılacak Turizm yatırımları için maddi manevi destek sözü alırken, özellikle Atatürk’ün Kenti Yalova’nın tanıtılması adına neler yapılması gerektiği konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Bu konuda da bize destek sözü veren Sayın Ulusoy, kentimizdeki bir yapıyı bu konuda dizayn ederek bir tanıtım ofisi olarak kullanılmasını sağlayabileceklerini iletti. Yalova’nın tanıtımına katkıları bunlarla da sınırlı kalmayacak. Sayın Ulusoy’dan Türkiye’nin en büyük turizm fuarlarından biri olan İzmir Travel Turkey’de önümüzdeki yıl ana sponsor şehir olarak yer alma sözü aldık. Fuarda en büyük standı açarak kentimizin tanıtımını gerçekleştireceğiz.  Ortadoğu ile sıkı ilişkileri olan Yalova’nın temsilcileri olarak önümüzdeki yıl TÜRSAB tarafından organize edilecek olan Ortadoğu çıkarmasında bizlerinde yer alması gerektiğini vurgulayarak bizleri de bu organizasyona davet etti" dedi. 
Editör: TE Bilişim