Yalova’nın yeni mahalle olan Bayraktepe Mahallesi’nin sorunları ve iki ay önce kurulan Bayraktepe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin faaliyetleri hakkında Vali Civelek’e bilgilendirmede bulunan Bayraktepe Mahalle Muhtarı ve aynı zamanda dernek başkanı Ahmet Esmer, yeni bir mahalle olmalarından dolayı sorunları olduğunu ve Vali Civelek’i ziyaret ederek hem tanışmak hem de sorunlarını aktarma imkanı bulduklarını söyledi.

Bayraktepe Mahalle Muhtarı ve aynı zamanda dernek başkanı olan Ahmet Esmer, Vali Esengül Civelek’i ziyaretleriyle ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, “Muhtarlık seçiminin ardından mahallemizle ilgili görmüş olduğumuz eksiklikleri ve yapmak istediğimiz çalışmaları derli toplu olarak yürütmek amaçlı muhtarlık  azalarımızın da kurucu olarak yer aldığı Bayraktepe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni kurduk.  

Henüz iki aylık bir dernek olan derneğimiz mahallede gerekli araştırmaları yaparak ihtiyaç sahibi aileleri tespit etmiş ve 200 aileye Ramazan yardımı dağıtmıştır. Derneğimiz mahallemizin ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet etmek için çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir. Sayın Valimize derneğimizin çalışmaları ve faaliyetleri hususunda ve bundan sonra gerçekleştireceğimiz çalışmalarla ilgili olarak Dernek Koordinatörümüz Oktay Yılmaz tarafından gerekli bilgiler verilmiştir. Sayın Valimiz yapmış olduğumuz çalışmaları ilgi ile dinleyerek bizleri kutlamış ve çalışmalarımıza devam etmemizi, kendisinin de valilik olarak her zaman yanımızda olduğunu belirtmiştir”  dedi.
Editör: TE Bilişim