Çiftlikköy programına kaymakamlık ziyaretiyle başlayan Yalova Valisi Muammer Erol’u Çiftlikköy Kaymakamı, Çiftlikköy Belediye Başkanı, il ve ilçe protokolü karşıladı. Kaymakam Cengiz Karabulut’u makamında ziyaret eden Vali Erol ilçenin genel durumu, yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Çiftlikköy Belediyesi’ni ziyaret eden Erol, Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar tarafından ilçede yürütülen belediye hizmetleri hakkında bilgi verildi.

Ardından beraberindeki heyetle birlikte ilçenin Sultaniye Mahallesinde kaba inşaatı tamamlanan Sultaniye Ortaokulu binasını inceleyen Vali Erol, Çiftlikköy ilçesine bağlı Gacık ve Laledere köylerini de ziyaret etti. Gacık köyünde orman içinde bulunan ve kestane ağaçlarına zarar veren Gal Arısı ile biyolojik yöntemle mücadele etmek için kurulan Laboratuvar çalışmaları hakkında bilgi aldı. Gacık köy kahvesinde yapılan toplantıda vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Yalova Valisi Muammer Erol, Tarihi Gacık Hamamı’nı da gezdikten sonra Laledere köyünde köylülerle bir araya geldi.

 “Köydeki vatandaşlar tarafından genel ve bireysel olarak yapılan tüm talepler, içerdikleri konulara göre ilgili bulunan kamu kurum ve kuruluşlarca koordineli bir şekilde çözümlenerek takip edilecektir” diyen “ Erol, Gacık Köyü’nde Kore Gazisi Vasfi Buyurduk'un evini ziyaret ederek Çiftlikköy’deki temaslarını sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim