CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin babası Şerif İnce son yolculuğuna CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcılarının da aralarında olduğu binlerce kişinin dualarıyla uğurlandı. Bu üzüntülü gününde İnce ailesini sevenleri yalnız bırakmadılar. 
Milletvekili Muharrem İnce’nin Yalova’da yaşayan babası 76 yaşındaki Şerif İnce, vefat etti. Bir süredir kanser tedavisi gören Şerif İnce, Yalova’nın Elmalık köyünde öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkan Vekili Akif Hamza Cebi, Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Umut Oran'da CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'yi yalnız bırakmadı. Taziyeye gelenler arasında Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan, Yalova eski Belediye Başkanı Yakup Koçal'da yer aldı. Merhumun cenazesi Elmalık Köyü meydanında binlerce kişinin katıldığı cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze Namazı'nı Yalova Müftü Vekili Kahraman Yaman kıldırdı. Babasının tabutunu yaşlı gözlerle izleyen İnce ise mezarlığa kadar babasının tabutunu taşıdı. Şerif İnce götürüldüğü Elmalık Köyü mezarlığında dualarla toprağa verildi. 
Kılıçdaroğlu Belediyeyi ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cenaze öncesindeki ilk durağı ise Yalova Belediyesi oldu. Geniş güvenlik önlemleri altında belediyeye ulaşan Kılıçdaroğlu basın mensuplarının sorularını ise yanıtsız bıraktı. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın makamında Salman'la bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu Yalova'da ki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Deniz Baykal'da Kılıçdaroğlu'nun ardından Yalova Belediyesi'ne gelerek ziyarete eşlik etti. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise ziyaretin anısına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hediyeler sundu. 
Editör: TE Bilişim