Emniyet Teşkilatının 167. Kuruluş Etkinlikleri, İl Emniyet Müdürü A.Selim Akyıldız’ın beraberindeki personeli ile birlikte, Vali Esengül Civelek’e gerçekleştirdiği ziyaretle başladı.

Vali Civelek “Emniyet Teşkilatımız, Anayasanın, kanunların, tüzüklerin ve yönetmeliklerin verdiği yetkiler çerçevesinde toplumun huzuru ve düzeni, vatandaşların can ve mal varlığının korunması görevlerini fedakarca yerine getirmektedir. Üstün hizmet anlayışı ile gerçekleştirdikleri çalışmalara teşekkür ediyor, Teşkilatın 167. kuruluş yıldönümünü kutluyorum” dedi.

Yalova Belediye Başkanı’nı ziyaretinde Yalova Emniyet Genel Müdürü Selim Akyıldız, Yalova Emniyet Müdürlüğü hakkında Netspor kısaca bilgi verdi.

Emniyet Müdürlüğü’nde eğitim kalitesinin yüksek olduğunu belirten Müdür Akyıldız,  860 personel ile hizmet verdiklerini ve personelin yüzde 85’inin üniversite mezunu olduğuna değindi. Son derece gelişmiş sistemler ile halka hizmet verdiklerini belirten Yalova Emniyet Müdürü Selim Akyıldız, “Normlarımızı günün şartlarına uyarlayan bir teşkilatız ve halkın canını, malını korumak için her zaman hazır durumdayız.”diyerek halka layık olma çabalarında olduklarını belirtti.

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal ise, 167. Kuruluş yıldönümünde kendilerine yapılan bu ziyaretten dolayı mutlu olduklarını halkın canını ve malını korurken gözlerini bile kırpmadan tereddütsüz bir şekilde görevlerini yerine getirdiği için polis teşkilatına teşekkürlerini sundu.

Editör: TE Bilişim