Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Yalova'nın Kurtuluşunun 19 Temmuz 2017 Çarşamba günü görkemli törenlerle kutlanacağını söyledi.
Yalova'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yıldönümü düzenlenecek törenlerle kutlanacak. Konuyla ilgili bilgi veren Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, " Yalova'nın kurtuluşu da yoğun bir programla kutlanacak. Edirne Bandosu bu yılda bizimle olacak. Yürüyüş korteji olacak. Ardından akşamına Cengiz Kurtoğlu bir konser verecek. Yalova'yı çok sevdiğinden bu konser için her hangi bir para talep etmedi. Kent Müzesinde Yalova fotoğrafları sergisi de açılacak. Bu sene Yalova'nın kurtuluşunu dolu dolu kutlayacağız" dedi.
Yürüyen Köşk Kafe hizmete girecek
Yürüyen Köşk'ün bahçesinde yapılan kafe de 19 Temmuz da açılacak. Salman bu konuda ise, "19 Temmuz Yalova'nın Kurtuluşu kutlamaları kapsamında Yürüyen Köşk'ün bahçesinde yapılan kafenin açılışı gerçekleştirilecek. Fazıl Say da açılışa katılacaktı ancak programı çok dolu olduğundan Eylül, Ekim gibi Yalova'ya gelecek. Yürüyen Köşk için yaptığı beste de tamamlandı. Son albümünün 4. parçası olarak yer aldı. Biz elbette burada 19 Temmuz'da bir gala gibi istedim ama programına uymadı." diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim