Yeşilay Yalova Şubesi Başkanı Ali Faik Aydın, göreve geldikleri andan itibaren yaptıkları çalışmalarla Yeşilay'ın Yalova'da parmakla gösterilir bir hale geldiğini söyledi.
Yeşilay Yalova Şubesi, Özdilek AVM'de gerçekleşen basın toplantısı ile yapılan çalışmaları paylaştı. Konuklarını tek tek karşılayan Yeşilay Yalova Şubesi Başkanı Ali Faik Aydın davetine icabet ettiği için basın mensuplarına teşekkür etti. Ardından Yeşilay Yalova Şubesi'nin yönetimini devraldıktan sonra yapılan çalışmaları özetleyen Aydın, "Bizler göreve geldiğimizde çok da tanınmayan bir Yeşilay vardı. Ben ve ekip arkadaşlarım el birliği yaptık ve Yeşilay’ı kendisine yakışan yere getirmek için mücadele ettik ve hala da mücadelemizi ediyoruz. Hiçbir zaman herhangi bir menfaatten dolayı burada yer almadık. Çalışmalarımızı da o nedenlerle gerçekleştirmedik. Son zamanlarda etrafta hoş olmayan sözler dolanıyor. Bizler bu sözleri duyunca şaşırıyoruz. Yaptıklarımız ortada, gerçekleştirdiğimiz faaliyetler ortada. Nakdi ve nihai olarak bu zamana kadar Yeşilay’a yapılan yardımların miktarı iki yüz elli bin liraya yaklaştı. Biz bunlarla ne mi yaptık. Atık şekilde duran binamızı yeniledik, hem bizlerin hem de gençlerin kullanabileceği duruma getirdik. Teknolojiye uygun hale getirerek çağa ayak uydurduk. Personel teşviki almaya hak kazandık. Bu zamana kadar iki bin kişiye yaklaşan yetişkine bağımlılık eğitimi verdik. Belediyelerle iş birliği yaparak, protokoller imzaladık. Toplamda 258 adet dergi üzerine anlaştık ve en kısa zamanda bu dergilerimiz Yalova ve Çınarcık’taki okullara dağıtımı gerçekleştirilecek. Bununla da kalmadık, teşkilatlanma da daha ileri gitmek için Paşakent Mahallesinde bir yer daha açıyoruz. Gerekli yazışmalar yapıldı, en kısa zamanda olumlu cevaplar da gelecek. Sonrasında sırasıyla Subaşı ve Çınarcık’ta yer açılacak. Gençlerimizle birçok etkinliğe imza attık, ünlü isimleri Yalova’ya getirdik. Onlarla farkındalık oluşturduk. Siz değerli basın mensubu dostlarımızda bizlerle oldunuz. Bu süreçte bize desteği hiç esirgemeyen basın mensubu arkadaşlarımızdan bir tanesini yurt dışı seyahatini biz karşılayacağız. Bizler işimi yapıyoruz, işini düzgün yapan dostlarımızın da performansını ve motivasyonunu sağlamak adına da elimizden geleni tabi ki yapacağız. Yeşilay’ın geldiği nokta belli. Parmakla gösterilecek duruma geldi ve inanın ki bunu daha da ileri seviyelere taşıyacağız. Bunu da tüm Yalova görecektir“ dedi.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan  Aydın, daha sonra basın mensupları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Editör: TE Bilişim