Üyelerinin gelişimini sağlamak adına eğitim seminerleri düzenleyen YTSO bu kapsamda İş Dünyasında İletişim ve Beden Dili Eğitimi gerçekleştirdi
YTSO Meclis Toplantı Salonunda AGENA Gelişim ve Danışmanlık Merkezi sahibi, kişisel gelişim uzmanı Kemal Yaşar Şahin tarafından “İş Dünyasında İletişim ve Beden Dili Eğitimi” gerçekleştirildi.Şahin eğitimde iletişimin önemine değinerek, "Yaşadığımız “İletişim Çağında her alanda olduğu gibi İş Dünyasında da İletişimin değeri ve önemi yadsınamaz. İyi ve Etkili İletişim kurabilenler, işlerinde ve kariyerlerinde daha hızlı ve emin adımlarla ilerleme konusunda kesin bir üstünlük sağlamış durumdalar" dedi.
17 üye firma temsilcisinin katıldığı eğitimde İletişim Becerilerinin Önemi, Algılama Şekli ve Kapasitesinin İletişimdeki Önemi, İletişimde Sen Dili, Ben Dili, İletişimin Özellikleri, İletişim Süreci ve İletişim Modeli, İletişimde Yaşanan Problemler, Sözlü, yazılı ve sözsüz iletişim, Beden Dilinin Etkin Kullanılması gibi konular anlatıldı. Eğitim bitiminde katılımcılar arasında yapılan çekiliş sonucunda AGENA Gelişim ve Danışmanlık Merkezi tarafından 3 kişiye yaşam koçluğu hediye edildi.
Editör: TE Bilişim