Yalova Güzel Sanatlar Lisesi’nin konferans salonunda yapılan münazara yarışmasının moderatörlüğünü ve sunuculuğunu Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ayfer Yolal yaptı. Yolal, münazara ile farklı fikirlere saygı duyma ve olaylara eleştirel bakabilme becerisinin kazanılacağını söyledi.

Yalova Guzel Sanatlar Lisesi Hadi Beni Ikna Et Munazara Yarisma (3)İki grubun iddialı bir şekilde yarıştığı münazara yarışması, bütün öğrenciler tarafından dikkatle ve heyecanla izlendi. Münazara etkinliğinin faydalı olduğunu belirten Okul Müdürü Haydar Kılıç, yarışmaya katılan öğrencilerden Elif Kılıçarslan, Rabia Nur Akbulut, İnci İpek Yenisancak ve Elif Bilge Çetin'i kutladı. Münazara yarışmasının jüri üyeliğini yapan Tarih Öğretmeni Yüksel Açar, İngilizce Öğretmeni Emine Baysal,  Matematik Öğretmeni Zeynep Ülger'in değerlendirmelerinin ardından jüri sözcüsü olarak Emine Baysal puanlamayı ve sonuçları açıklarken yarışmacıların çok başarılı olduğunu, farklı düşüncelerin saygı içerisinde tartışılmasının ve konuşulmasının toplum için çok kıymetli olduğunu söyledi.

Yerel Yönetimlerde Afet Yönetimi Anlatılacak Yerel Yönetimlerde Afet Yönetimi Anlatılacak

Yalova Guzel Sanatlar Lisesi Hadi Beni Ikna Et Munazara Yarisma (1)Müdür Kılıç, “Münazara programının hazırlanmasında görev alan öğretmenler Hakan Gültekin, Erdem Levent Yücel, Ayfer Yolal, Habibe Nur Düğer ve jüri üyeliği yapan değerli öğretmenlerimiz ile münazara yarışmasına katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Yalova Guzel Sanatlar Lisesi Hadi Beni Ikna Et Munazara Yarisma (4)

Editör: Arda Yavuz