Yalova’nın birçok yerinde yolların bozuk olması birçok sürücü ve yolları kullanan vatandaşlar tarafından gündeme taşınıyor. Yolların bozukluğu, düzgün yapılmayan yamalar, çukurlar, araçta insanları yerinden hoplatıyor ve araçlara zarar veriyor. 

Ah Hastanem Vah Hastanem!

Hastanede birçok departmanda yeterli sayıda doktor yokken, hastanede sağlığını bulmaya çalışan vatandaşların kullanmak zorunda oldukları yolların durumlarını gözlemledik. Yollarda durum pek iyi değil. Hem minibüs hem de taksi kullanarak yollarda durumlar nasıl, hastaneye giderken insanlar nasıl bir güzergahtan geçiyor takip ettik. Hastaneye ulaşım için şehir içi minibüs hatları 20 lira iken, VEGA AVM’den  hastaneye ulaşım, taksimetreye 140 lira olarak yansıdı. Belediye başkanlarının seçim  vaatlerden bir tanesi ise hastaneye mahallelerden ücretsiz gidecek servislerdi.  Verilen vaatler ne zaman gerçekleştirilecek, mahallelerden ücretsiz servisler Yeni Devlet Hastanesine ne zaman başlayacak vatandaş tarafından merakla bekleniyor. 

Yalova Haber Gazete Hastane Yolu Minibus Taksi (4)

Hastane yolu ile ilgili gerekli makamlarca açıklamalar yapılmış, yol ile ilgili karayolları da açıklamada bulunmuştu. Yalova Gazetesi köşe yazarı ve belediyede eski başkan yardımcılığı da yapmış Ahmet Özsümer, hastane ile ilgili yapılan açıklamalara, köşe yazısında yer verdi.  Hastane yapılmadan önceki süreçleri köşe yazısında açıkladı. 

Vatandaşın merak ettiği sorular şunlar: Hastane’nin durumu ne olacak? Çöken yol ile ilgili ne zaman çalışmalar başlayacak? Yalova’nın bozuk yollarının durumu ne zaman düzelecek? Mahallelerden hastaneye ücretsiz servisler ne zaman kaldırılacak? 

Yalova Haber Gazete Hastane Yolu Minibus Taksi (3)

Bağlarbaşı Kentsel Dönüşüm Çıkmazı Bağlarbaşı Kentsel Dönüşüm Çıkmazı

Yalova Haber Gazete Hastane Yolu Minibus Taksi (2)

Yalova Haber Gazete Hastane Yolu Minibus Taksi (1)

Muhabir: Duygu Saral