Minibüs Haberleri

Minibüs haberleri ve güncel Minibüs gelişmeleri, Minibüs ile ilgili tüm video, Minibüs fotoğrafları ve Minibüs haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


ASAYİŞ

Bursa-Yalova karayolu Orhangazi Süpürgelik Mevkiinde seyir halinde ilerleyen bir minibüste yangın çıktı.

EKONOMİ

Yalova şehir içi minibüs ücret tarifesine 17 Şubat Cumartesi Günü itibariyle zam geliyor.

GÜNDEM

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yolunda geçtiğimiz hafta meydana gelen çöküntülerde büyümeler olduğu ortaya çıktı.

GÜNDEM

Bağlarbaşı Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan Yıldırım, Mezarlık-Yeni Hastane minibüs hattının değiştirilmesine tepki gösterdi.

GÜNDEM

Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş, mezarlık minibüs hattının değişliğiyle ilgili oluşan tartışmalara Yalova Gazetesi aracılığıyla cevap verdi.  

GÜNDEM

Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş, asgari ücret, ÖTV ve mazota gelen fiyat artışların ardından şehir içi ulaşıma zam yapmamak...

ALTINOVA

Altınova ilçesinde minibüsün kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

ULUSAL

 Minibüsten taksiye dönüştürülen araçların sahipleri, normal taksiye dönüştürülerek hizmet etmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) önünde...

ULUSAL

Esenyurt'ta çocukları ile minibüse binen yabancı uyruklu kadın, bir süre sonra yanlış araca bindiğini fark ederek inmek istedi.

ULUSAL

Van'da 4 çocuk annesi bir kadın, minibüste karşılaştığı kocasının sevgilisiyle saç saça baş başa kavga etti. 

EKONOMİ

Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş, 2024 yılı için yapılacak asgari ücret zammı ile birlikte minibüs tarifesinde değişikliğe gidilebileceğini açıkladı.

ULUSAL

Kahramanmaraş merkezli saat 13:25’te meydana gelen 7.6 şiddetindeki depreme minibüste yakalanan depremzedelerin korku dolu anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.