Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimlerce suçun önlenmesi, suça karışan şahısların tespiti ve suç eşyalarının ele geçirilmesine yönelik yapılan sabit uygulamalar ve önleyici devriye faaliyetleri neticesinde;

25 Şubat Pazar günü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerince Dere Mahallesinde bir olaya müdahale edildiği esnada olay yerinde bulunan S.Ç. isimli şahıstan 1 adet Walter marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 9 adet fişek ele geçirildi.

25 Şubat Pazar günü Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine Çamlık Mahallesinde meydana gelen Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması olayına müdahale edildiği esnada olay yerinde bulunan yaşı küçük şahıstan 1 adet Blow Magnum Mod92 ibareli kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Çocuk Müstehcenliği Ve Tacizi İle Mücadele Kapsamında 156 Şüpheli Yakalandı Çocuk Müstehcenliği Ve Tacizi İle Mücadele Kapsamında 156 Şüpheli Yakalandı

26 Şubat Pazartesi günü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerince durumundan şüphelenilerek durdurulan 34*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan R.G. isimli şahıstan 1 adet üzerinde Unıque French Military ibaresi bulunan ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 6 adet fişek ele geçirildi.

26 Şubat Pazartesi günü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerince durumundan şüphelenilerek durdurulan 06*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan Ö.S. isimli şahıstan 1 adet COLT’S marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 8 adet fişek ele geçirildi.

Şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı.

Konuya ilişkin Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, “Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, meydana gelebilecek yaralanmalar ve maddi zararların önlenmesine yönelik mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir” açıklamasını yaptı.

Editör: Arda Yavuz