Bu görüntü yüzünüzü bazen daha bakımsız bile gösterebiliyor. Suya dayanıklı makyaj malzemelerini tercih edenler de onları temizlemek için uzun zaman harcamak zorunda kalıyor. Oysa, ortalama 2-4 sene giden kalıcı ile makyaj bu sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Kaş, göz ve dudak bölgelerinin doğal şeklini belirginleştirmeyi sağlayan kalıcı makyaj tekniği ile, kalem çekme zahmetinden, ruj sürme ve tazeleme derdinden kurtulacaksınız

Kalıcı makyaj tamamen acısız, özel uyuşturucular sayesinde kolayca uygulanabilen bir yöntem olup bir ay ara ile iki kez yapılmaktadır. Burada önemli olan, konusunda uzman bir kişi ile çalışmanız, size uygun şekil ve rengin doğru olarak çizilip uygulanmasıdır. Biz de konuyla ilgili daha detaylı bilgi almak için bu işin uzmanı Yıldız Kızılcan Kişisel Bakım Merkezi'nin sahibi Yıldız Kızılcan'a danıştık ve kendisine merak ettiklerimizi sorduk.

Kimler kalıcı makyaj yaptırır?

özellikle işinin yoğunluğu ve statüsünden dolayı sürekli bakımlı görünmesi gereken iş kadınları, sanatçılar, makyözler, yakın ve uzak görme problemi yaşayanlar veya sürekli bakımlı olmaya seven kadınlar ve genç kızlar için kalıcı makyaj can kurtarıcı bir yöntem. özellikle aşırı hassas cilt tiplerinde ve makyaj malzemelerine karşı hassasiyet gösterebilen cilt tiplerinde kalıcı makyaj tercih ediliyor.

Kalıcı makyaj yüzün hangi bölgelerine Betpark uygulanır?

Gözler

Her gün kalem çekiyor ancak bir o kadar da bunun zahmetinden ve boyanın akıp kötü bir görüntü oluşturmasından rahatsızlık duyuyorsanız, gözün hem altına hem üstüne uygulabilen kalıcı makyaj ile 2 ila 4 sene arası kalem çekmeyi unutabilirsiniz!

Kaşlar

Yaşla birlikte kaşlarında azalma meydana gelenler, geçirilen bir takım hastalıklar sonucu kaşlarında dökülme olanlar, yara izleri olanlar, kaşlarındaki şekil bozukluğu ve asimetrileri gidermek isteyenler için de kalıcı makyaj oldukça uygun bir seçenek. özellikle alt ve üst göz kapağında sürekli kalem kullananlar da tercih edebilir. Son moda ise kaş ve kirpik boyası. Ortalama 2-3 ay etkisi devam ediyor.

Dudaklar

Dudak çizgisini belirginleştirmek, dudakları daha dolgun veya ince göstermek, dudakların şekillerini değiştirmek isteyenler için de kalıcı makyaj harika bir uygulama. Kalıcı makyaj ile dudak şekil bozukluklarını gidermek veya en aza indirmek de mümkün. Elbette bu çok hassas bir konu olduğundan bu konuda uzman birisi ile çalışmanız gerekiyor.

Yüzdeki lekeler

Bazen yüzde gelişen çok ufak izler veya vitiligo lekelerini çok büyük olmadıkları takdirde cildin rengini tutturarak gidermek mümkün. Ayrıca özellikle meme küçültme ve ya büyütme ameliyatlardan sonra gelişen dikiş izleri de kalıcı makyajla giderilebilir.

"En önemlisi, kalıcı makyaj net olmayan yüz hatlarını belirginleştirmede birebir bir yöntem. Kaşları düşük olan, seyrek olan, şeklinde asimetri olan veya renginden memnun olmayan birçok kişi bu konuda sürekli kalem kullanmayı zahmet kabul ettiğinden kalıcı makyajdan faydalanabilir." Yıldız Hanım'a teşekkür ederek yanından ayrılırken düşünüyorum da yazın denizden ya da havuzdan gözlerim kontürlü, dudaklarım sağlıklı pembe rengi çıkmak hiç de fena olmayacak!
Editör: TE Bilişim