Güle Oynaya Kazanıyoruz Güle Oynaya Kazanıyoruz

Kocaeli’nde organize edilen Ulusal 12 Yaş Hafta Sonu Turnuvası adeta nefes kesti. İzmit Tenis Kulübü kortlarının ev sahipliği yaptığı turnuvada Hayrullah Özcan başhakem olarak Can Danış ve Metin Engin’de gözlem hakemi olarak görev yaptı. Türkiye’nin gelecek vaat eden sporcularının yer aldığı organizasyonda tek erkeklerde 58, tek kızlarda ise 37 sporcu ter döktü. 
Yalova Tenis Dağcılık Spor Kulübü’nden Salih Sarıcı 8. Grupta mücadele ederken oynadığı 3 maçı da kazanıp birinciliği elde etti. Aynı grupta mücadele eden diğer Yalovalı sporcu Arslan Terzi’de dördüncülüğü kazandı. 6. Grupta ter döken Fatih Direk başarılı maçlar çıkartırken turnuvayı dördüncü olarak tamamladı. 7. grupta güçlü rakipleriyle mücadele eden Eymen Ömer Küpeli beşinci oldu.
Kız sporcumuz Ada Duru Cesur ise 5. Grupta mücadelesini verdi. Alkış toplayan maçlarının ardından Yalovalı raket beşinci olma başarısı gösterdi. 
Sporcuların antrenörü Mustafa Terzi,” Uzun süredir ara vermek zorunda kaldığımız müsabakalara Kocaeli’nde gerçekleşen Ulusal 12 yaş hafta sonu turnuvasıyla merhaba dedik. 5 sporcuyla katıldığımız turnuvada Salih Sarıcı grubunu birincilikle tamamlayarak ilk turnuvasında şampiyonluk elde etti. Sporcularımız ilk turnuvalarında ilerisi için daha nice başarıların başlangıcı olduğunu göstermişlerdir” diye konuştu.
 

Editör: Arda Yavuz