1988 yılından itibaren Yalova’daki hizmet hayatına başlayan ve ilerleyen zamanlar içerisinde açtığı farklı şubelerle vatandaşların uğrak yeri olan ve Yalova’nın milli markası haline gelen “Kristal”, Adnan Menderes Mahallesi Rahmi Üstel Caddesi TOKİ Bölgesi’nde yeni hizmet mekanını açtı. 24 Nisan Cumartesi günü saat 14:00’te gerçekleştirilen açılış öncesi dualar edildi ve işletme sahibi Mehmet Aydın’ı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Aday Dr. Recep Hacı ile birlikte kurdele kesme töreni yapıldı. 
Haftanın yedi günü, sabah 08:00 ile gece 00:00 arası hizmet verecek Kristal Kebap Pide Lahmacun Restoran’ına gelecek vatandaşlar kahvaltı çeşitleri, kebap çeşitleri ve tatlı çeşitlerinin lezzetini tadabilecekler.
Yalova Adnan Menderes Mahalle Kristal Toki Sube Acilis Ak Parti Il Baskan Belediye Ciftlikkoy (1)“Yeni bir tat ve lezzet katacağız”
Yalova Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Restoran Müdürü Nihat Arslan, “Restoranımızın açılışını 1 yıl önce yapmıştık ama restoranımızın eksikliklerini tamamlayıp resmi açılışı bugün uygun gördük. Yalova’ya yeni bir konsept, yeni bir düzen, yeni bir atmosfer, yeni bir ortam, yeni bir tat ve lezzet katacağız” dedi. Kristal’in bir aile olduğunu hatırlatan Arslan, aileden Mehmet Aydın ile birlikte Yalova’da açtıkları ikinci restoranlarının olduğunu bilgisini verdi. Yeni bir şubenin açılıp açılmayacağı ile ilgili soruya cevap veren Arslan, “ Onu zaman gösterecek. Şu an için bir şey diyemiyorum. Tabi ki lezzet, damak tadı ve hizmetimiz talep edildiği müddetçe neden olmasın? Olabilir” ifadelerini kullandı. 
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Sütlüsü En İyi Tatlı Ödülüne Layık Görüldü Yalova Sütlüsü En İyi Tatlı Ödülüne Layık Görüldü

Yalova Adnan Menderes Mahalle Kristal Toki Sube Acilis Ak Parti Il Baskan Belediye Ciftlikkoy (14)Yalova Adnan Menderes Mahalle Kristal Toki Sube Acilis Ak Parti Il Baskan Belediye Ciftlikkoy (13)Yalova Adnan Menderes Mahalle Kristal Toki Sube Acilis Ak Parti Il Baskan Belediye Ciftlikkoy (12)Yalova Adnan Menderes Mahalle Kristal Toki Sube Acilis Ak Parti Il Baskan Belediye Ciftlikkoy (10)Yalova Adnan Menderes Mahalle Kristal Toki Sube Acilis Ak Parti Il Baskan Belediye Ciftlikkoy (11)Yalova Adnan Menderes Mahalle Kristal Toki Sube Acilis Ak Parti Il Baskan Belediye Ciftlikkoy (9)Yalova Adnan Menderes Mahalle Kristal Toki Sube Acilis Ak Parti Il Baskan Belediye Ciftlikkoy (8)Yalova Adnan Menderes Mahalle Kristal Toki Sube Acilis Ak Parti Il Baskan Belediye Ciftlikkoy (6)Yalova Adnan Menderes Mahalle Kristal Toki Sube Acilis Ak Parti Il Baskan Belediye Ciftlikkoy (7)Yalova Adnan Menderes Mahalle Kristal Toki Sube Acilis Ak Parti Il Baskan Belediye Ciftlikkoy (5)Yalova Adnan Menderes Mahalle Kristal Toki Sube Acilis Ak Parti Il Baskan Belediye Ciftlikkoy (4)Yalova Adnan Menderes Mahalle Kristal Toki Sube Acilis Ak Parti Il Baskan Belediye Ciftlikkoy (3)

Editör: Arda Yavuz