Her akşam farklı bir programa, sanatçıya ev sahipliği yapan Ramazan Şehri, Yalova’nın sevilen sesi Aliço’yu ağırladı. Rumeli TV’den de canlı yayınlanan “Aliço ile Faslı Şahane” programına Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman konuk oldu.
Aliço, Rumeli TV’de yaptığı, “Aliço ile Faslı Şahane” programının 50.sini Yalova'dan canlı olarak yayınladı. Ramazan Şehri’nden yayınlanan program 21:30 / 24:00 saatleri arasında izleyicilerle buluştu. Geçmişten günümüze kadar gelen şarkılarla geçen programın sürpriz konuğu Belediye Başkanı Vefa Salman oldu.
Yalova’yı anlattı
Yalova Aşığı olduğunu her fırsatta vurgulayan Başkan Vefa Salman, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Yalova’ya gelmesiyle, kentin değişen talihinden bahsetti. Ata’nın Yalova’ya verdiği önemi, burada yaptıklarını, burada aldığı önemli kararları ve dünyada çevre bilinci yokken ağacın bir dalının kesilmemesi için raylarla yürütülen ve Yalova’nın markası olan Yürüyen Köşk’ten bahsetti.
Başkan Vefa Salman, Aliço ile düet yaptı
Ünlü şairlerin şiirleri ile kendi yazdığı şiirlerinden bazılarını okuyan Başkan Vefa Salman, izleyicilerden tam not aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde ‘Bir Dalda İki Kiraz’ isimli Yalova türküsünü seslendiren Aliço’ya, Başkan Salman eşlik etti. İzleyicilere keyifli anlar yaşatan programda Başkan Salman ve Aliço dakikalarca alkışlandı.
Şarkılar, türküler ve şiirlerle süren programın 50. bölümü olması sebebiyle Başkan Salman, Aliço’nun onuruna sahnede pasta da kesti.  

 

Editör: TE Bilişim