3 çini sanatçısının eserlerinden oluşan, “Hamdım, Piştim, Yandım” adlı karma çini sergisi Yalova Kent Müzesi'nde sanat severlerle buluştu. Serginin açılışını ise Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman gerçekleştirdi.
11-16 Nisan tarihleri arasında Yalova Kent Müzesi'nde kapılarını sanat severlere açık tutacak olan “Hamdım, Piştim, Yandım” adlı karma çini sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Serginin açılışını ise Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman gerçekleştirdi. Karma sergide eserleri yer alan  F.Selma Gürel, A.Meltem Tunç ve Nedret Değer ile birlikte sergiyi gezen Salman sanatçılardan çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 300'den fazla eserin yer aldığı sergide yer alan eserleri çok beğenen Salman, "Sanat bir milletin en önemli değerlerinden birisidir. O nedenle sanatçılar çok önemlidir. Sanatla yoğrulan toplumlar çok daha hızlı bir gelişim grafiği gösterirler. Ben sergiden gerçekten büyük keyif aldım. Bu denli güzel çalışmaları görmekten ve bu denli sanatçılarımızla sergiyi gezmekten onur duydum" dedi.

16 Nisan 2017 tarihine kadar sanat severlerin beğenisine açık tutulacak olan sergiden beğenilen eserler ise sanatçılardan satın alınabilecek. .

Editör: TE Bilişim