14 Şubat Sevgililer Günü’ne hazırlanan kuyumcular, vitrinlerini en güzel takılarla süsledi. Sevgililer Günü’nde çiftlerin ilk tercihi takılardan yana oluyor. Takı almak isteyen vatandaşlar ise en güzel takıyı sevgilisine armağan etmek için kuyumcuların yolunu tuttu. Kuyumcular, Sevgililer Günü öncesi işlerinin daha hareketli geçtiğini ancak piyasaların geçen senelere göre daha durgun geçtiğini belirtti.

İl İstihdam Mesleki ve Eğitim Kurulu Toplandı İl İstihdam Mesleki ve Eğitim Kurulu Toplandı

Yalova Kuyumcu Altintas Dukkan Sevgililer Gunu Mesai Taki Kolye Yuzuk Bileklik (4)“İnci tasarımında Yalova’da öncüyüz”

En çok rağbet gören takıların başında pandoraların geldiğini dile getiren Altıntaş Gümüş&Altın dükkanının sahibi Atilla Çağımnı “Kolye,bileklik,yüzük kısacası hemen hemen her çeşit ürün alan var. Ortalama fiyatlarımız bileklik ve yüzükte 300-400 TL civarında, kolyelerde 500 TL’den başlıyor, modele göre de fiyatlarımız değişkenlik gösterebiliyor. En çok tercih edilen modellerin başında ise pandoralar geliyor. Set halinde olan takılarımızda bin 500 Tl’den başlıyor. Daha çok gençler ilgi Yalova Kuyumcu Altintas Dukkan Sevgililer Gunu Mesai Taki Kolye Yuzuk Bileklik (5)gösteriyor. Geçen seneye göre satışlarımızda bir düşüş söz konusu. 12-13 Şubat’ta bir yoğunluğumuz olurdu fakat şu an çok sakin geçiyor” dedi.

Yalova’da inci tasarımında tek olduklarının altını çizen Atilla Çağımnı, “İnci tasarımında Yalova’da öncüyüz. Gelinlik üzerine inci işleme olsun, vatandaşlarımızın isteklerine göre incilerimizi tasarlıyor ve satıyoruz. Müşterilerimizden gayet olumlu geri dönüşler alıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Yalova Kuyumcu Altintas Dukkan Sevgililer Gunu Mesai Taki Kolye Yuzuk Bileklik (2)

Editör: Arda Yavuz