Çiftlikköy Belediyesi ile kardeş şehir bağlantısı olan Dağıstan Özerk Cumhuriyeti’nin Kızılyurtkentinden gelen heyette, KızılyurtSosyal İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Beg Amirhanhacıyev, Başkan Yardımcıları Ali Bulatov ve Muhammet Hacı Resulov yer aldı.

Amirhanhacıyev, Başkan Silpagar'ın genç ve dinamik bir başkan olduğunu ve Çiftlikköy için güzel bir dönemin başladığını belirterek, kendisini tebrik ettiklerini dile getirdi. Başkan Silpagar da, Dağıstan'dan gelen heyetin ziyaretinin kendilerini memnun ettiğini kaydetti.

Ziyarette heyete eşlik eden Dağıstan Dostluk Derneği yönetiminden Cahit Yıldırım, geçtiğimiz yıllarda ilçeye gelen heyetin ikinci kez Çiftlikköy’e ziyarette bulunduğunu hatırlatarak, “Biz de Dağıstan Dostluk Derneği Başkanı Şahabettin Özden ve yönetim olarak derneğin kurucu üyeleri olarak bu ziyarette onların yanında olduk. Hem belediye başkanımızı tebrik etmek, hem de müsait olduğu zamanda kendisini bir heyetle birlikte Kızılyurt’a davet etmek amacıyla bu ziyaret gerçekleşiyor. Dağıstan Dostluk Derneği de bu kapsamda ziyaretçilerine yardımcı oluyor” dedi.

 

Editör: TE Bilişim