Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, dünya çocuklarına armağan ettiği en güzel bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların ebeveynleri ile tüm günü keyifle geçirmesi için Yalova Belediyesi tarafından birbirinden güzel etkinlikler düzenleniyor.

Çocuklara özel olarak hazırlanan etkinlikler, 23 Nisan Salı günü Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Öğlen 12.00’de başlayıp akşam 19.00’a kadar devam edecek etkinliklerde; şişme oyun parkları çocuklar için hazır olacak. Geleneksel çocuk etkinlikleri ile dolu eğlencede; müzikli çocuk gösterileri ve yüz boyama etkinlikleri de dün boyu çocukların eğlencesine eğlence katacak.

Yalova Belediye 23 Nisan Bayram Cocuk Senlik (2)“Tüm Çocuklarımızı Bekliyorum”

BAL-GÖÇ, Bulgaristan HÖH Heyetini Ağırladı BAL-GÖÇ, Bulgaristan HÖH Heyetini Ağırladı

“Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Yalova’da büyük bir coşku ile kutlayacağız” diyen Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı güzel şehrimizde büyük bir coşku ve heyecanla kutlayacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu güzel bayramı, tüm çocuklarımızla birlikte kutlamak üzere davetlimizsiniz” dedi.

Yalova Belediye 23 Nisan Bayram Cocuk Senlik (3)

Editör: Arda Yavuz