Yalova'da yaşayan Giresunluları bir araya getiren Bahar Şenliği bu yılda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Şenliğe Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'da katılarak Giresunluları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Yalova Giresunlular Derneği Başkanı İbrahim Arslan tarafından karşılanan Salman derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yalova'da yaşayan çok sayıda Giresunlu olduğunu dile getiren Salman, "Giresunlu kardeşlerimiz Yalova'da yaptıkları faaliyetlerle bu ilin ekonomik ve sosyo kültürel her alanında önemli çalışmalara imza atıyorlar. Bu şenlikte ilin kültürel yapısına Giresunlu kardeşlerimin bir katkısıdır. Burada bulunmaktan çok mutluyum. Bu şenliğin ileriki dönemlerde tıpkı Kadırga Şenlikleri gibi daha yaygın bir hale gelmesini de arzuluyorum" diye konuştu. 

Bahar Şenliğine katılarak kendilerine destek veren Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'a teşekkür eden dernek başkanı İbrahim Arslan ise, "Bizi yalnız bırakmayarak bu şenliğimizde mutluluğumuzu paylaşan başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendilerini sürekli yanımızda görmek istiyoruz" dedi.
Salman şenlikte çalan Karadeniz ezgilerine de kayıtsız kalamayarak Giresunlularla birlikte göbek attı, horon oynadı. Salman Giresun'a özel yemekleri tatmayı da ihmal etmedi. 

Editör: TE Bilişim