Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal, SİYAMDER Başkanı Hakan Ekinci ve dernek yönetim kurulu üyelerini konuk etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uysal SİYAMDER’in çalışmalarını yakından takip ettiğini müdürlük olarak da bazı ortak projelerde yer aldıklarının hatırlattı. Bundan sonraki süreçte de projeler yapmak istediklerini vurgulayan Uysal müdürlük çalışmaları hakkında dernek yöneticilerine bilgiler aktardı.
SİYAMDER Başkanı Hakan Ekinci ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal’a kendilerini kabul ettiği ve bilgiler aktardığı için teşekkür etti. Ekinci, “Sizin de belirttiğiniz gibi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortak projelerde yer aldık. Biz de bundan sonra farklı projelerde yeniden çalışmayı çok istiyoruz. Ortaya konan çalışmalarımızda da müdürlük olarak bizi hep destekleyen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal’a yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal, SİYAMDER Başkanı Hakan Ekinci ve dernek yönetim kurulu üyelerini daha sonra bir süre daha görüş alışverişinde bulundular.

Editör: TE Bilişim