Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın önceki günlerde Yalova’ya geldi. İlk olarak Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hamza Öksüz ve Memur-Sen Yalova İl Temsilcisi Halil İbrahim Özer ile birlikte Vali Dr. Hülya Kaya, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’ye ziyaretler gerçekleştirip temaslarda bulunan Başkan Yalçın daha sonra yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un da aralarında bulunduğu misafirlere hitap eden Yalçın; “Mart’ın sonu bahar demişlerdi, Mart’ın sonunda kara kış yaşattılar bize. Bu açıdan bu seçim sürecinin emekçilerin ekmeği ile oynanan bir süreç olmamasını temenni ediyorum. Emekçiye, ekmeye, kim sahip çıkıyorsa ona sahip çıkın, emek mücadelesini kim kucaklıyorsa ona sahip çıkın, kundaklayana değil” dedi ve daha sonra Yalova’dan ayrıldı.

Yalova Üniversitesi ile Tersane Girişimcileri Arasında İşbirliği Yalova Üniversitesi ile Tersane Girişimcileri Arasında İşbirliği

Yalova Memur Sen Baskan Sendika Vali Belediye Baskan Il Milli Egitim Mudur Rektor Ziyaret Acilis (7)Yalova Memur Sen Baskan Sendika Vali Belediye Baskan Il Milli Egitim Mudur Rektor Ziyaret Acilis (6)Yalova Memur Sen Baskan Sendika Vali Belediye Baskan Il Milli Egitim Mudur Rektor Ziyaret Acilis (5)Yalova Memur Sen Baskan Sendika Vali Belediye Baskan Il Milli Egitim Mudur Rektor Ziyaret Acilis (4)Yalova Memur Sen Baskan Sendika Vali Belediye Baskan Il Milli Egitim Mudur Rektor Ziyaret Acilis (2)Yalova Memur Sen Baskan Sendika Vali Belediye Baskan Il Milli Egitim Mudur Rektor Ziyaret Acilis (1)

Editör: Arda Yavuz