Şirketler Ligi’yle adından sıkça söz ettiren ilimizin başarılı organizasyon kuruluşu Winner Sport 10 Kasım’a özel organizasyonla göz doldurdu. Yalova’nın futboldaki yaşayan efsanesi Tuğrul Şener’in adını taşıyan tesislerde düzenlenen Kasım Atatürk Kupası’nda minik kramponlar mücadeleleriyle göz doldurdu.

Turnuvaya katılan tüm kulüpler kupa ve madalyalarla ödüllendirilirken, geleceğin yıldızlarına özel ikramlarda da bulunuldu.

Üniversite, Çelikelliler’i Konuk Ediyor Üniversite, Çelikelliler’i Konuk Ediyor

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85.yılı dolayısıyla Winner Sport, 10 Kasım Atatürk Kupası’nı organize etti. Tuğrul Şener tesislerinde Esnafspor, Yıldızlarspor, Yalovagücü, Doğanspor, Atakentspor, Bahçelievlerspor ve Çiftlikköy Belediyespor’un 2014 ve 2015 doğumlu oyuncuları ter döktü.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında minik kramponlar yeşil sahada hünerlerini sergilediler. Nefes kesen müsabakaların ardından prestij kupanın sahibi Doğanspor olurken. Bronz kupada şampiyon Esnafspor, ikinciliği de Çiftlikköy Belediyespor elde etti. Gümüş kupa finalini ise Yalovagücü kazandı. İkincilik ise Atakentspor’un oldu. Altın kupada şampiyon Yıldızlarspor Kulübü, ikinci de Bahçelievler Spor Kulübü oldu.

Winner Sport ortaklarından İlker İzol, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85.yıldönümü nedeniyle düzenlediğimiz 10 Kasım Atatürk Kupası turnuvamıza katılan herkese teşekkür ederiz. Ayrıca bu etkinliğin düzenlenmesinde katkı sağlayan sponsorlarımız Yalova Ro-Ro Port, Mariner Mühendislik ve Tayfun Kaya ile Ecemarin ve Orhan Karslı’ya teşekkürlerimizi sunarız” şeklinde konuştu.

yalova-minik-ataturk-anma-winner-sports- (6)yalova-minik-ataturk-anma-winner-sports- (5)yalova-minik-ataturk-anma-winner-sports- (4)yalova-minik-ataturk-anma-winner-sports- (2)yalova-minik-ataturk-anma-winner-sports- (1)

Editör: Arda Yavuz