yalova-altinova-meslek-yuksekokul-gemi-inşaat-tersan-tersane-ogrenci-teknik-gezi (3)Altınova Meslek Yüksekokulu’nda “Yalova Üniversitesi Altınova Mesleki Eğitim Akademisi” adı altında teknik geziler gerçekleştiriliyor. Son olarak Altınova Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü / Gemi İnşaatı Programı Öğretim Elemanlarından Öğretim Görevlisi Atilla Baytemur öncülüğünde ve Gemi İnşaatına Giriş dersi kapsamında ülkemizin öncü ve lider konumundaki tersanelerinden biri olan Yalova Altınova Tersaneler Bölgesi’ndeki “TERSAN Tersanecilik San. Tic. A.Ş.” ne teknik gezi düzenlendi.
yalova-altinova-meslek-yuksekokul-gemi-inşaat-tersan-tersane-ogrenci-teknik-gezi (2)TERSAN Tersanesi yetkilileri eşliğinde öğrencilere saha gezisi yapılarak öğrencilere Gemi İnşaa süreçleri hakkında yerinde gerçek uygulamalar ile genel bilgiler verildi. 
Konuya ilişkin Altınova Meslek Yüksekokulu, “Öncelikle öğrencilerimize kapılarını açan başta “TERSAN Tersanecilik San. Tic. A.Ş.” yetkililerine, bu süreçte sahada bizlere eşlik eden Ön İmalat Sorumlusu Doğacan Ersoy’a, Çelik İnşa Teçhiz Mühendisi Aliçağ Ordukuzkun’a, İş Güvenliği Uzmanı Fahrettin Öncü’ye ve ulaşım konusunda gerekli desteği sağlayan Altınova Belediyesine teşekkürlerimizi sunarız” açıklamasını yaptı.

Fazlaca, 1 Mayıs Programına Katıldı Fazlaca, 1 Mayıs Programına Katıldı

yalova-altinova-meslek-yuksekokul-gemi-inşaat-tersan-tersane-ogrenci-teknik-gezi (4)yalova-altinova-meslek-yuksekokul-gemi-inşaat-tersan-tersane-ogrenci-teknik-gezi (1)

Editör: Arda Yavuz