Merhaba saygıdeğer okurlarım;

Geçen haftada belirttiğim gibi birçok birbirinden değerli sanatçılarla program yaptım. Behiye Aksoy ve kadrosu ile Maksim Gazinosunda yeni bir programa hazırlanırken, yakınımı ve değerli bir arkadaşımı trafik kazasında kaybettim.

Bu müessif olay sonrası bende 1 yıl alçılar içinde yatağa bağlı kaldım ve nihayetinde sahnelere veda ettim.

27 sene sonra rahmetli kanun virtüözü bestekar Halil Karaduman himayesinde Yalova’mızda bir konser verdim.

Salonu çiçek bahçesine döndüren yüzlerce hayranımın onlarca plaket merasimi sonrası, akıllarda kalacak bir konser oldu sanırım.

Türkiye’nin birbirinden değerli saz üstatları geceye renk katarken içimde uhde kalan organizasyon arzumu ziyadesiyle yerine getirdiler.

Daha sonraki günlerde üstat Halil Karaduman ailesi ile Termal Kaplıcalarına tatile geldiler. Bu vesile ile sık sık görüştük.

Görüşmelerimizin tamamında konserlerime hiç olmazsa yılda iki defa devam etmesi sonucundaki ısrarı sonrası, konserler vermek için gittiği Almanya’dan cenazesi geldi.

Aylar sonra kardeşi Müslüm Karaduman ile bu konu tekrar gündeme gelince 6 ayda bir konserlerimi tekrar etmeye karar verdik.

On üçüncü konserim sonrası, her şeyi tadında bırakmayı düşünerek konserlerime son verdim. Tabi bu arada söz ve müziği bana ait olan bestelerimin stüdyo çalışmaları bitmesi sonucunda CD çıkartarak, TRT’de yayınlanır izni alan eserlerimle birlikte yine Yalova’mızda bir program yapmaya karar verdik.

2024 yılının Nisan ayında düşündüğümüz söz ve müziği Zeki Başol’a ait eserlerin tanıtım gecesi adı altında siz saygıdeğer dinleyicilerimle tekrar buluşacağız inşallah.

Sahne hayatımı özetle, başından bugüne kadar yaşadıklarımı siz saygıdeğer okurlarımla elimden geldiği kadar paylaştım. Her bir okuruma bu vesile ile saygılar sunuyorum.

Haftaya başka bir konu ile görüşmek üzere sağlıklı kalın.