Üniversite, Çelikelliler’i Konuk Ediyor Üniversite, Çelikelliler’i Konuk Ediyor

Adım adım şampiyonluğa koşan Yeşil Kırmızılı ekibimiz 29. Haftada Konyaspor’u konuk edecek. 16 Mart Cumartesi günü 14:45’te başlayacak karşılaşmaya 90. Yıl Spor Salonu ev sahipliği yapacak. TBF Youtube kanalı üzerinden de canlı olarak takip edilebilecek müsabakada Yücel Çilingir, Münevver Özemre ve Barış Burak Durmuş hakem üçlüsü düdük çalacak. Ligin ilk yarısındaki mücadeleyi temsilcimiz 88-82’lik skorla kazanmayı başarmıştı.
Semt77 Yalovaspor Konyaspor Mac Basketbol Dev Adam(4)Geçen hafta MKE Ankaragücü İkon Menkul karşısında aldığı 78-74’lük mağlubiyetin ardından kolları sıvayan Faruk Beşok ve öğrencileri hafta boyunca sıkı bir çalışma programıyla birlikte Konyaspor maçına hazırlandı. Yeşil Kırmızılı ekibimiz kadrosunu ise önemli bir isimle güçlendirdi. Uzun yıllar TBL’de forma giyen geçen sezonu ise Aykanatspor’da tamamlayan Berkay Kansu’yu kadrosuna katan Yalova ekibi kısa oyuncu rotasyonunda genişlik yaratmış oldu. 
Semt77 Yalovaspor Konyaspor Mac Basketbol Dev Adam(5)Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi(TBL)’nde 29. Haftada Semt77 Yalovaspor-Konyaspor maçının yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor-Finalspor, Sigortam.net-Çayırova Belediyesi, Bornova Belediyesi Karşıyaka-Pizza Lazza Haremspor, OGM Ormanspor-Kapaklıspor, Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler-Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Basketbol-MKE Ankaragücü İkon Menkul, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor-Alagöz Holding Iğdır Basketbol ve Esenler Erokspor-Fenerbahçe Koleji Novotel mücadeleleri oynanacak.

Editör: Arda Yavuz