Tokmak İstediği Hedefe Ulaştı Tokmak İstediği Hedefe Ulaştı

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi(EBBL) C Grubunda mücadele eden Yalova Üniversitesi galibiyet serisini sürdürdü. 4. Haftada evinde ÜNSPED’i ağırlayan Yalova ekibi ilk yarısını 32-24 üstün kapattığı mücadeleyi 65-58 kazandı.
Yalova Universite Bolgesel Basketbol Lig Hafta Unsped Galibiyet (3)Bu galibiyetle ikinci sıraya tırmanan Yalova Üniversitesi’nde Kerem Akgün ve Melih Çetinkaya 17, Mert Can Yılmam ve Yiğit Haşar 11, Enes Pehlivan 5, Emrullah Demirdöven ile Mahmut Can Çelik 2 sayı kaydetti. Tecrübeli ellere sahip İstanbul temsilcisinin en etkili ismi 19 sayısıyla Mehmet Ali Yatağan oldu.
Yalova Universite Bolgesel Basketbol Lig Hafta Unsped Galibiyet (5)90. Yıl Spor Salonunda oynanan karşılaşmada Fatih Şafak, Barış Öztürk ve Salih Dalman hakem üçlüsü görev yaptı. İlk çeyreğe çok etkili başlayan Yalova Üniversitesi 20-12 üstünlük kurdu. İkinci çeyrek dengeli geçti. Her iki takımda 12’şer sayı bulurken, temsilcimiz 8 sayılık farkı koruyarak devre arasına 32-24’le önde girmeyi başardı.
Üçüncü çeyrekte her iki takımda pota altını kullanarak başladı. Oyundaki hakimiyetini koruyan Burcu Güvendi’nin öğrencileri final periyotuna 49-40 üstün girdi. Son periyotta etkili olan ÜNSPED oldu. Yalova ekibi bu periyotu 18-16 geride tamamlamasına karşın mücadeleden 65-58’lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Editör: Arda Yavuz