AKP'de Belediye ve İl Genel Meclisi aday adaylık süreci devam ediyor. Bu kapsamda AKP Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan'da görevinden istifa ederek Yalova Belediye Meclisi için aday adayı oldu. Aslan dilekçesini AKP Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan'a teslim etti. Siyasetin bir hizmet aracı olduğunu dile getiren Ömer Aslan, "Halkımıza partimin önemli bir kademesinde hizmet ettim. Şimdide Belediye Meclisinde hizmet etmek istiyorum. Bunun için bir süredir gururla sürdürdüğüm görevimden istifa ediyorum. Umarın partim beni bu adaylığa layık görür ve halkımızın oylarıyla bende mecliste yer alan isimlerden birisi olurum" dedi.

AKP Yalova İl Başkanı Mustafa pehlivan ise, "Ömer Aslan kardeşimize bugüne kadar sürdürdüğü görevinde ortaya koyduğu hizmet ve çalışmalardan dolayı kendim ve partim adına teşekkür ediyorum. Kendisi ile uyum içerisinde bir çalışma sürdürdük. Şimdi de kendisi Belediye Meclisi için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

İlçe Başkanları Belli Oldu

Bu arada AKP'de aday adaylıkları nedeniyle görevlerinden istifa eden ilçe başkanlarının yerine gelen isimlerde netleşti. Ankara'da AKP Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem'in katıldığı toplantı sonrasında AKP Termal İlçe Başkanlığına Tufan Kazıcı, Armutlu İlçe Başkanlığına Cafer Özbey, Çiftlikköy İlçe Başkanlığına Hakan Varis ve Çınarcık İlçe Başkanlığına ise Serpil Asal getirildi.

Editör: TE Bilişim