AK Parti Çiftlikköy Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aydın yazılı bir açıklama yaparak Çiftlikköy'ün yeniden inşa edildiğini söyledi.
AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Ahmet Aydın yaptığı yazılı açıklamada, "Üç yılı geçkin görev hizmetimizde Çiftlikköy’de Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanının olduğunu gazeteye açıklamaları ile tanımış olduk. Kendisini Çiftlikköy için hizmetin hassasiyetini ölçecek kadar değerli bulması bizi şaşırttı. Bilhassa Çiftlikköy’de bizleri bağrına basan analarımız, büyükleri olarak sayan gençlerimiz ve kardeşleri olarak değer veren halkımızın desteği ile hiçbir şeyin yapılmadığı düşünülen Çiftlikköy Adalet ve Kalkınma Partisi içerisinde son dört ayda Türkiye birincisi ve diğer aylarda derece ile sonuçlanmış bir hizmet kalitesi yürütmekteyiz. Keza bunları göremeyenlerin ne peynirden ne de Fatih’in gemilerinden ne denli haberlerinin oldukları meçhuldür. Çiftlikköy sokaklarını savaş alanına benzeten Savaş Kaşıkçı üç yıl evvelinden hiç haberi yokmuş gibi konuşmalarını kendisine yakıştıramadık, savaş kelimesinin manasını galiba tam anlayamamış. Ortadaki tezatlığı çözemiyoruz lakin ‘Savaş’ ile tanımlayacaksa bu güzel ilçemizi, kusura bakmasın ki bu kadar değerli bir ilçeyi kendisine benzetmek gibi bir çabamız yoktur. Bizler sizlerin kazdığınız kuyulara aydınlık getirmek için oraları tekrardan dava uğruna aydınlatan bir milletiz, unutmayınız. Sayın Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’a olan yersiz yakıştırmalarını her ne olursa olsun bir siyasi parti mensubu yahut bir kurum çalışanı, fark etmez; halkın oylaması ile gelmiş bir dava adamının yaptıklarını görmemezlikten gelmek kendi peynirinizin küflenmesinden dahi haberinizin olmadığını göstermektedir. Ne mi yaptık?

Hizmetin anahtarının Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve yönetiminde olduğunu unutmamak gerek, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kaşıkçı “Büyük resmi göremiyorsunuz. Çünkü küçük insanlar kişilerle, büyük insanlar fikirlerle uğraşırlar. Çiftlikköy’de yolları kazmadan, toz toprak olmadan, alt yapı çalışması yapılamazdı. Örnek verirsek; Çiftlikköy sahili yapılırken, yine kazıldı, yine toz toprak çıktı, yine insanlar bir süre bu sahili kullanamadı; ama sonucunda ışık saçan, tertemiz, Çiftlikköy halkına yaraşır bir sahil ortaya çıktı. Sizler bu sahili ziyadesiyle kullanıyorsunuz, kullanın. bizim hizmetimiz milletimizedir. Marmara Bölgesi’nde ödül alan bir sahil yarattık. Bu da mı size örnek olmuyor? İşte bu altyapıda aynen böyle olacak ve sonunda tertemiz, asfaltlı ve parke taşlı mükemmel yollarımız ile alt yapı sorunu olmayan bir kentimiz olacak. konuşmuyoruz, sahilde yaptığımız gibi şimdide Çiftlikköy'ün her sokak, cadde, mahalle keza evlerin önüne kadar her yeri yeniliyoruz.  Peki ya o zaman bu söylediklerinizden utanacak ve özür dileyecek misiniz? Gerçi CHP zihniyetinde böyle bir şey söz konusu değil cesaret bile edemezsiniz bu halktan özür dilemeye" dedi.

"Başkan Silpagar birçok hizmete imza attı"
AK Parti Belediyeciliği ile tanışan Çiftlikköy'de bir çok önemli hizmetin hayata geçirildiğini belirten Aydın, "Yıllarca Çiftlikköy’ün beceriksiz bir şekilde yönetildiğini ve AK Parti ile modern bir şekilde yapılandırıldığını, yeniden inşaa edildiğini sürekli ifade ediyoruz, “Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar 3 yıllık görevi boyunca kentin sorunlarına yönelik birçok projeye ve hizmete imza attı. Bunları sıralayacak olursak, sahil projesi, engelsiz kafe, çocuk parklarının yenilenmesi,  aydınlatılmış sokaklar, Çiftlikköy’de imarın 4 kata çıkarılması, yer altı çöp konteynırları, sosyal tesislerin halka açılması, kavşak projesi, modern düğün salonu yapımı, alt yapı yenilenmesi, elektrik hatlarının yer altına alınması ve daha sayamadığımız onlarca hizmete öncülük ettik" diye konuştu.

"Karanlığa terk edilen bir sahilimiz vardı"
İlçede Ali Murat Silpagar başkanlığındaki belediyenin yaptığı hizmetleri de anlatan Aydın sözlerini şu şekilde tamamladı; "Çiftlikköy’e 132 km su hatları döşendi, Çiftlikköy’ün yeniden inşaa edildi, su hatlarının tertemiz HDPE borularla döşenip, su çıkmayan evlere su çıkartıldı ve unutma Kaşıkçı, “CHP yönetimi zamanında hitap düşmüş, alt yapısı olmayan tarlalara bile parkeler döşemiş, ailelerin korkarak girdiği karanlığa terk edilen bir sahilimiz vardı. Ayrıca tel çitleri olmayan derelerde çocukların can güvenliği tehlikedeydi. AK Parti Belediyesi ile birlikte Ali Murat Silpagar, bütün bu sıkıntıların üstesinden gelmiş, halkın refah içerisinde yaşaması için evladiyelik projelere imza atmıştır. CHP’lilerin dillerine doladığı Çiftlikköy Belediyesi’ni 5 milyon TL ile devrettik mevzusu: Çiftlikköy yıllarca hizmet alamamış, sahili kendi haline terk edilmiş, su altyapısı zehir saçmaya başlamış, ilçe halkına atıl durumdaki düğün salonu reva görülmüş, çocuk parkları kendi haline terk edilmiş, etkinlikler noktasında zayıf kalmış, karar mekanizmasının çıkmazsa girdiği bir Çiftlikköy devraldık. Keşke 5 milyon TL para değil de, yol sorunu olmayan, alt yapı sorunu olmayan, sahili düzgün bir belediye bıraksaydınız. Böylesine çalışan bir Belediye olsaydınız, bizler bunları yapmaya değil geliştirmeye yönelirdik. Sizlerin savaş altyapınızı ve düşüncelerinizi temizlemek zorunda kalmazdık. Çiftlikköy Belediyesi’nin gençlere birçok noktada iş kapısı yarattı, 3 yılda Çiftlikköy’de birçok genç işe girdi, evine ekmek götürdü. Çiftlikköy tarihinde en çok istihdamın olduğu dönemi yaşıyor. Ayrıca 15 yılda Çiftlikköy’e yapılan yatırım sayısı bizim 3 senede yaptığımız yatırımdan daha azdır. Bunu sizde biliyor ve görüyorsunuz, ama kabullenemiyorsunuz. Ayrıca şunu belirtmek gerekir ki billboardlarımız hizmetlerimizin yansımasıdır. Gösteriş yapmak CHP ile özdeşleşmiş bir terimdir. Halkımız hizmet bekliyor, bu vatandaşların boş laflara manipülasyonlara ihtiyacı yoktur.  Bütün bu harcamalara ‘gereksiz harcama’ diyen Savaş Kaşıkçı’nın gerekli harcamaları nedir, bilemiyoruz.  Sayın Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’ı açılışlar ve billboardlardan başka bir yerlerde görmediğini söylemesi keza kendisinin hangi muhitte dolaştığının göstergesidir. Savaş Kaşıkçı’yı tahlil etmemize gerek kalmamıştır. Kendisi bizleri tanımlarken nasıl bir çerçevede olduğunu göstermektedir. Oysaki kabuğundan çıkıp ziyadesiyle açıklamış olduğumuz hizmetlerimizin ve bunları fark eden halkımızın olduğu yerlerde bulunsaydı bizlere rastlayacak ve hizmet nasıl yapılır bizlerden öğrenecekti.  Hedeflerinizi takdir etmemek mümkün değil. Önümüzdeki seçimlerde zirveye çıkmanın büyüsüne kapılmışsınız. Ardından sözün, kararın millette olacağını söylemişsiniz. Kolay gelsin. Bizler zirvede değil, halkla kol kola yürüyen insanlarız. Gözü zirvede olanları biz bu tarihte çok gördük; önceki dönemlerde sizlerin ne yapmaya çalıştığınızı bu halk ziyadesiyle gördü, anladı"

 

Editör: TE Bilişim