30 Mart yerel seçimlerinin geride kaldığını belirten BBP Belediye Başkan Adayı Talip Bayburtlu; “Seçimlerde her ne kadar rakip olsak da hepimizin mevcut yönetim hakkında belirttiğimiz hususlar bizlerin haklılığını gözler önüne seriyor. Halkımız kentimizi yönetme görevini sizlere verdi. Bizim bundan sonraki görevimiz kentimiz yararına yapacağınız tüm çalışmaların destekçisi olmak. Büyük Birlik Partisi olarak biz, halkımızın menfaatleri doğrultusunda her zaman yanınızdayız” dedi.

“Önemli olan seçim değil, sonrasında şuan ziyaretinizle oluşturduğunuz bu güzel tabloyu tüm adaylarla birlikte yaşayabilmekti” diyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “İki farklı siyasi partinin adayı olarak girdiğimiz seçimler sonrasında bugün bir arada oturup sohbet edip birbirimizin yüzüne bakıyoruz. Çünkü bu süreçte 1 kişinin haricinde hiçbir adayla bu sıkıntıyı yaşamadık. Yaptıklarının gayet iyi bilincindeler. Belediyeyi devir etmeye bile gelemediler. Çünkü yüzümüze bakamıyorlar. Seçim öncesi 3 kez savcılarımızı uyardım. Belediye’nin imkanlarının seçimlerde kullanıldığını belirttim. Bu gün ne kadar haklı olduğumu elimize ulaşan faturalarla çok çok daha iyi anlıyoruz. Sadece yemekle kalsa iyi, elimize yeni yeni dokümanlar geçiyor. ‘Şeffaf olacağız’ dedik. Bu sözümüzü tutacağız. Kamu vicdanını rahatsız eden tüm konuları halkımızla tek tek paylaşacağız. Seçimden önce ve seçim zamanında siyasi partilerimizle nasıl saygı çerçevesinde birbirimizi yaklaştıysak, seçimden sonrada aynı özen içerisinde olacağız. Sizlerin fikirleri ve destekleri kentimize hizmetin daha doğru iletilmesi açısından bizler için önemlidir” dedi.

Ziyaret sonunda Büyük Birlik Partisi heyeti, Başkan Salman’a hediye takdim ederek desteklerini bir kez daha belirtip, başarılar dilediler.  

Editör: TE Bilişim