TBMM'nin yoğun çalışma temposundan bulduğu ilk fırsatta soluğu Yalova'da alan AKP Yalova Milletvekili Temel Coşkun zamanının büyük bölümünü vatandaşlarla geçirdi. İlk olarak Tavşanlı Beldesine giden Coşkun Tavanlı Belediye Başkanı kadri Çiçek'in evinde düzenlenen iftara katıldı. Burada vatandaşlarla birlikte oruç açan Coşkun Yalova'yı çok özlediğini dile getirdi. Burada ildeki yapılan çalışmalarla ilgili de konuşan Coşkun, "Merkezi ve ilçeleri ile Yalova adeta bir şantiye yeri, her ilimizde yapılan ve yapımı devam eden hizmetlerle ülkemiz adeta bir şantiye yeri. Henüz 10 yıl önce devletin birçok hizmetini tasavvur edemezken, bugün çok şükür sağlanan birçok imkânı eleştirebiliyoruz hatta bir fazlasını daha isteyebiliyoruz. Artık günlük ihtiyaçlarımızın karşılanması ile yetinmiyor gelecek günlerimizi ve bizlerden sonraki nesillerin geleceğini planlayabiliyoruz. İşte tüm bunların hepsi ancak samimiyetle, güvenle, istikrarla, sevgiyle ve birlikte yapılabildi.

Sadece kendisini düşünen değil aynı zamanda diğer milletlere de örnek olan, yararlı olan, kardeş olan bir ülke bir millet olmak bizim hem dini hem de insani vazifemizdir. Bu inançla siyasete ve demokrasiye hizmet eden, ülkemiz ve milletimiz için büyük yatırımlara imza atan AK kadrolarda çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
AKP Yalova Milletvekili Temel Coşkun sahuru ise Adnan Menderes Mahallesinde bulunan TOKİ Konutlarında öğrencilerle yaptı. Milletvekili Coşkun’u evlerinde ağırlamaktan onur duyduklarını ifade eden Yalova Üniversitesi öğrencileri, gündeme dair birçok konu ile ilgili etraflıca bir sohbet gerçekleştirdiklerini, yeni anayasadan barış sürecine, ülke gündeminden Yalova gündemine kadar birçok konuda Milletvekilinin düşünce ve önerilerinden fazlasıyla istifade ettiklerini ifade ettiler.

 

 

Editör: TE Bilişim