Spor ve sanat konusundaki iç içe geçmiş yıllarımı ve hayallerimi anlattım kendilerine.

Merhaba sevgili okurlarım.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve Başkan Yardımcısı Fatih Şahin’e, Yalovaspor’un son günlerdeki kimsesiz kalmış garip görüntüsünden sıyrılıp, yepyeni bir sayfa açılmasına vesile oldukları için eski bir Yalovaspor Başkanı olarak teşekkür ziyaretinde bulundum.

Her ikisinin de yakınım olması, haliyle sohbetin koyulaşmasına neden oldu. Spor ve sanat konusundaki iç içe geçmiş yıllarımı ve hayallerimi anlattım kendilerine.

Spora el atarak bir hayalimin oluşmasını görme sevinci, sanattaki ikinci hayalim olan çok zor bir durumdaki diğer yerleşim bölgelerinden gerilerde kalmasının nedenlerini anlattım kendilerine.

Derneklerimizin şahsi gayretleri de olmasa herhangi bir etkinlik izleme olanağımızda neredeyse yok olacak.

Tüm sanat camiamızın yıllardır beklentisi, eskiden var olan konservatuar. Daha gelişmiş, profesyonel zihniyeti, birçok dalı olan bir oluşumun neleri başaracağını şimdiden görür gibiyim.

Yalova Belediyesi olarak Türkiye’nin muhtelif bölgelerinden davet alsak, yurtdışı davetlerini de var sayarak programımızı ve çalışmalarımızı ona göre oluşturursak, yeni yeni müzisyenler yetiştirip bahse konu konserler versek derken, başkanımız Mustafa Tutuk, ‘Biz zaten konservatuar açılma çalışmalarına başladık’ deyince kahve ikramı sonunda huzur içinde makamından ayrıldım.

(Hani derler ya bir taşla iki kuş) benimkisi de aynen öyle oldu. Hayırlısı olur inşallah.