Acarspor’a 3 puanı getiren goller Ahmet Ali (3), Emirhan Urhan (3) ve Safacan’dan gelirken Çiftlikköy Belediyespor’da  21. Dakikada Tolunay, 57. Dakikada ise Mahmut kırmızı kartla oyun dışında kalan isimler oldu.

Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmaya şampiyonluğunu haftalar öncesinden açıklayan Acarspor atak başlayan taraf oldu. Müsabakada dakikalar 3’ü gösterdiğinde sahneye çıkan Ahmet Ali gol perdesini açarak takımını 1-0 öne geçirirken farklı galibiyetinde habercisi oldu. Bu golden sonra baskısını artıran Sarı Lacivertli ekip 16 ve 21. Dakikalarda 2 kez daha sahneye çıkan Ahmet Ali hem hattrick yaparken hem de takımını 3-0 öne geçirdi. 21. Dakikada ayrıca Çiftlikköy Belediyespor’dan Tolunay kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

3 farklı öne geçen rakibinin de 10 kişi kalmasıyla oyunda kontrolü iyice eline alan Acarspor 35. Dakikada golcü oyuncusu Emirhan ile skoru 4-0’a getirirken bu gol ilk yarının da skorunu belirledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan taraf ev sahibi Acarspor oldu ve 60. Dakikada geliştirdiği atakta penaltı kazandı. Topun başına geçen Emirhan meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skoru 5-0’a getirdi. Bu golden  5 dakika sonra ani atak geliştiren Acarspor’da Emirhan bir kez daha sahneye çıktı ve takımında ikinci hattrick yapan oyuncu oldu.

Gole doymayan Sarı Lacivertli ekip 71. Dakikada oyuna sonradan dahil olan Safacan ile bir gol daha buldu ve skoru 7-0’a getirdi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Acarspor sahanda 7-0’lık galibiyet ve 3 puanla ayrılırken ligde 16’da 16 yapmış oldu.

U-17

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler:  Tolga Abanoz***, Gökhan Çağşırlıoğlu***, Cihan Coşkun***

Acarspor: M. Mustafa***(Furkan Fil***), Fırat***, Ahmet F.***, Hüseyin***, Furkan***, Hasan***(Alperen***), Murat***(Safacan***), Hasan Yıldırım***, A.Samet***(Adem***), Emirhan****, Ahmet Ali***(Yiğithan***)

Çiftlikköy Belediyespor: Mehmet Furkan**, Tolunay*, Furkan**(Aykut**), Mustafa**, Anıl**, Sinan**, Anıl Kuyucu**, Nuri**, Nihat**(Burhan**), Tunay**, Mahmut*

Goller: Dk. 3-16-21 Ahmet Ali 3-0, Dk. 35-60 (Pen)-65 Emirhan Urhan 6-0, Dk. 71 Safacan 7-0

Kırmızı kartlar: Dk. 21 Tolunay, Dk. 57 Mahmut (Çiftlikköy Belediyespor)

Editör: TE Bilişim