Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye Amatör Spor Kulüpler Konfederasyonun 31. Başkanlar Kurulu toplantısı ve 2011 yılının en 11 ödül töreni 16 – 18 nisan 2012 de Antalya yapıldı. 2011 En 11 ödülü, Yalova’da Polisgücü Spor Kulübü başkanı Selami Yıldırım aldı.

Türkiye ASKF Genel Başkanı Mehmet Baykan‘ın yanı sıra konfederasyonun tüm yönetim, denetim, disiplin ve onur kurulu üyeleri ile 81 ilin ASKF Başkanlarının da hazır bulunduğu törene 2011 yılının EN 11 i olarak illerinde amatör spora üstün hizmet veren ve ödüle layık görülen spor adamlarına plaketleri verildi. Antalya'daki törene Yalova’yı temsilen ASKF Başkanı Harun KESER de katıldı.

İlimiz adına 2011 yılının EN 11'i ödülünü Yalova Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Selami Yıldırım Türkiye ASKF Genel Başkanı Mehmet Baykan’ın elinden Yalova adına aldı.

Ödülü alan Yıldırım, Yalova 'da 2011 EN 11 Ödülünü kendisine layık gören Yalova ASKF üyelerine ve ASKF Başkanı Sayın Harun KESER'E ve tüm spor camiasına teşekkür etti.

Amatör spor kulüplerimizin çok önemli olduğunu ve herkes tarafından sahip çıkılarak desteklenmesinin gerekli olduğunu bir kez daha vurgulayan Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Selami Yıldırım, Yalova'mız için yapacak daha çok işimiz olduğunu söyledi.

 

Editör: TE Bilişim