B Grubunda Heyecan Fırtınası B Grubunda Heyecan Fırtınası

Teşvikiye’de Çınarcık Fırtınaspor’a konuk olan Fatma Başaran’ın öğrencileri rakibini 5-3 devirmeyi başardı. Puanını 24’e yükselten Çotanakların galibiyet gollerine Mehmet Durak(2), Samet Acıyan(2), Görkem Önder eş imza attı. 12 puanda kalmasına karşın Play-Off umutlarını sürdüren Fırtına’nın sayıları Fatih Çalıkıran, Fırat Güleryüz ve Ali Yavuz Bayraktar’tan geldi.
Teşvikiye Mehmet Yurttaş Sahasında oynanan karşılaşmada Batuhan Kösem düdük çalarken, Gökhan Çağşırlıoğlu ve Pınar Sarıbel yardımcılıklarını üstlendi.
Karşılaşma adeta golle başladı. 
Henüz 6. Dakikada Çotanaklar’ın tecrübeli kaptanı Mehmet Durak attığı şık golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sadece 4 dakika sonra Yeşil Beyazlı ekibin yıldızı Samet Acıyan’la fark 2’ye çıktı.
Konuk ekibin peş peşe gelen gollerine bir yenisi 22’da eklendi ve son haftaların formda ismi Görkem Önder şık golüyle farkı 3’e çıkarttı.
Adeta gol şov yapan Yalova Çotanaklarspor 29. Dakikadaki atağını Samet Acıyan’la gole çevirmeyi başardı.
İlk yarım saatte kalesinde 4 gol gören Çınarcık Fırtınaspor 32. Dakikada kazandığı penaltıyı Ali Yavuz Bayraktar’la gole çevirdi. 5 dakika sonra ise sahneye Fırat Güleryüz çıkararak attığı golle hem takımını umutlandırdı hem de skoru 4-2’ye getirdi.
İkinci yarıda tempolu başladı dakikalar 69’u gösterdiğinde ev sahibi ekibin dinamosu Fatih Çalıkıran attığı golle farkı 1’e indirdi. Bu bölümden sonrası dengeli geçti. Dakikalar 86’yı gösterdiğinde günün başarılı ismi Samet Acıyan hat-trick yaparken maçın da skorunu 5-3 olarak tayin etti. 

Editör: Arda Yavuz