Acarspor:2 Yalovagücü:0
Yalova U-11 Ligi Play-Off grubunun ikinci maçlarında şampiyonluğun favorileri Acarspor ile Yalovagücü kozlarını paylaştı. Amatör Saha 2’de oynanan maçı Sarı Lacivertliler ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazanarak 2’de 2 yaptı.
Puanını 6’ya çıkartarak şampiyonluğunu ilan eden Acarspor’a galibiyeti getiren goller Çağatay ve Mehmet Selim’den geldi. Sarı Lacivertliler play-off grubundaki son maçından Atakentspor’a mağlup olsa bile ayrılsa bile şampiyonluğuna etki etmeyecek.
Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmaya iki takımda kontrollü başladı. Hata yapmak istemeyen iki ekip orta sahada birbirini tartarken, geliştirdikleri kontra ataklarla gol aradılar. İlk 25 dakikada iki takımdan da gol sesi çıkmayınca ilk yarı 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı.
Müsabakanın ikinci yarısına ev sahibi Acarspor daha etkili başlayan taraf oldu. Mücadelenin 31. dakikasında gelişen Sarı-Lacivertlilerin atağında Çağatay attığı golle skoru 1-0 yaptı ve takımını öne geçirdi. Golden sonra avantajı eline alan Acarspor farkı arttırmak için rakip kaleye yüklenirken, konuk Yalovagücüspor’da beraberlik için organize ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın 42. dakikasında gelişen ev sahibi Acarspor atağında oyuna sonradan dahil olan Mehmet Selim sahneye çıktı ve attığı golle durumu 2-0’a getirerek müsabakanın skorunu belirleyen isim oldu.
U-11
Stat: Amatör Saha 2
Hakem: H. Ömer Türkyılmaz **
Acarspor: Saitcan ***, Mert ***, Mustafa ***, Abdullah ***, Fatih ***, Ege Kartal ***, Nizamettin ***, Çağatay ***
Yalovagücü: Tayfur Taha **, Ali Eren **, Yunus Emre **, Yiğit **, Kubilay **, Abdullah **, Kadir **, Bora **
Goller: Dk.31 Çağatay 1-0, Dk.42 Mehmet Selim 2-0
Editör: TE Bilişim