Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Genç-Yıldız Milli Takım Erkek ve Bayan Takım Kampı” 21-29 Ağustos 2017 tarihleri arasında Nevşehir’de yapılacak. Bu kampa Yalova Belediyespor’dan Talha Ağbaba ve Kaan Dönmez davet edildi.
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Başol Haraç,” İlimizi temsilen Yıldız Erkekler kategorisinde Talha Ağbaba ve  Kaan Dönmez, milli takım kamplarına davet edildi.
sporcularımızın verimli bir kamp dönemi geçirecekler. Disiplinli çalışma ve kazanmaya olan inancın başarıdaki önemi büyük. Milli Takım Kampında olan  Yalova Belediye Spor Kulübü sporcularımıza  başarılar diliyorum” dedi.
Spor İl Müdürü Metin Kaplan,” Yalova masa tenisi branşında gerek okul sporları gerek kulüpler ve gerekse ferdi dallarda minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde en başarılı ildir. Uluslararası bir çok şampiyona ve turnuvadan madalyalar kazanan sporcuları barındıran Masa Tenisi branşında Milli Takıma 13 sporcu kazandırarak  Yalova'nın lokomotifi sayılmaktadır. Disiplinli çalışma ve başarıya olan inancın başarıyı her zaman getireceğine inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Editör: TE Bilişim