Başkan Enver Doğruyol, yönetim kurulu üyeleri futbolcular ve teknik heyetin katıldığı yemekte Mavi Beyaz renklere gönül veren şampiyonluğu doyasıya kutladılar.

Hafta sonunda oynanan müsabaka da Kadıköyspor’u 2-0 mağlup eden Akköyspor sezon boyunca gösterdiği performansın semeresini şampiyonluk kupasını kaldırarak almıştı. 2012-2013 futbol sezonunda 1. Amatör Kümede mücadele etme hakkı kazanan Akköyspor şampiyonluğunu Termal Büyük Otel’de yemekle kutladı.

Bu sezon ki başarılarını gelecek sezonda sürdürme arzusunda olacağını belirten Akköyspor Kulübü Başkanı Enver Doğruyol,” 2. Amatör Küme Play-Off grubunu namaglup lider tamamlayarak şampiyon olduk. Oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. Centilmence ve dostça sahada mücadele ettiler ve iyi sonuçlar aldılar. Bu uzun yolda bizleri yalnız bırakmayan mavi beyaz renklere gönül veren taraftarımıza Akköy halkına ve bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu hepimizin başarısıdır. Bu başarımızı gelecek sezon 1. Amatör kümeye de taşımak istiyoruz. Bununla beraber bizle birlikte gelecek sezon 1. Amatör kümede mücadele edecek olan Kadıköyspor’a ve Acarspor’a da başarılar diliyor gelecek sezonda da dostça mücadele edeceğimize inanıyorum. Şampiyonluğumuzun camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim