1.Amatör Kümenin yeni ekiplerinden Taşköprüspor Başkanı Oral Akoğlu, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. 
Mevcut kadroyu koruduklarını belirten deneyimli spor adamı 5 yada 6 transfer yaparak kadrolarını güçlü hale getireceklerini söyledi.  Akoğlu, 2015-2016 sezonunda mücadele edecekleri 1. Amatör Kümede şampiyon olmaları halinde ise futbolcularına prim olarak Ayvalık Tatili vereceklerinin altını çizdi. 
Öte yandan Sarı Kırmızılılar Özgür Yıldız’dan boşalan teknik adamlık koltuğuna ise Yalovaspor’un altyapı antrenörü Ferhat Kızılgeçi’i getirdi.
Taşköprüspor Başkanı Oral Akoğlu, “Hedefimiz şampiyon olup Süper Amatör Küme’ye çıkmak. Transferlerimiz olacak ancak henüz hepsi netleşmedi. Yalovaspor’un altyapı hocalarından Ferhat Kızılgeçit’i takımın başına getirdik. Hocamızın raporu doğrultusunda kadromuza takviyeler yapacağız. Cengiz Bütün kardeşimizde A Takım İdari Menajeri olarak göreve başladı. Cengiz hocamız transferlerle ilgili görüşmelerini sürdürüyor. Sağ bek, sol bek, santrafor, kaleci ve orta sahaya transfer yapacağız. Mevcut kadromuzu koruduk ve 5-6 oyuncuyla yeni sezonda şampiyonluğa oynayan bir takımla sahada mücadele edeceğiz. İç transferde bir tek Ahmet Biket’le anlaşamadık diğer tüm oyuncularımızla anlaştık. Yeni sezonun çalışmalarına 3 hafta oldu başlayalı son sürat devam ediyoruz. Yenimahallespor ve Doğanspor takımlarıyla hazırlık maçı gerçekleştirdik. Seneye takımımız şampiyon olursa kendilerine bir Ayvalık tatili sözümüz var. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşırsak, Ayvalık’ta hem şampiyonluğu kutlayacağız hem de tatilimizi yaparak sezonun stresini ve yorgunluğunu atacağız” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim