Yalova’yı Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Altınova Belediyespor iç ve dış transferde anlaştığı isimlere bugün imza attıracak. Sarı Yeşilli ekibin yönetim kurulu, maçlarını oynadığı Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda düzenleyeceği törenle teknik direktör ve futbolcularla resmi sözleşme imzalayacak.
BAL’daki temsilcimiz teknik direktör Kaya Tevfik Saygılı ile  yeniden anlaşma sağlarken, iç transferde ise sol bek Salih Topyay, stoper Murat Gülbaba, kaleci Mert Gülsar, orta saha oyuncuları Özgür Şengüler ve Cihan Korucuoğlu’nun yanı sıra dış transferde Modafenspor'dan 19 yaşındaki orta saha Umut Uysal, Ataşehir Çamolukspor’dan 24 yaşındaki sol bek Emirhan Yurunuş ve Oğuz Dalğıç, Ladik Belediyespor’dan 22 yaşındaki kaleci Orkun Özdemir, Bağcılarspor’dan Samet Bektaş ve Zeytinburnu 1957’den Barış Boylu ile prensip anlaşmasına varmıştı.
Altınova Belediyespor Sportif Direktör Abdurrahman Güneş,” İç ve dış transferde anlaştığımız isimlerle bugün sözleşme imzalayacağız. İnşallah bu sezon hedefimiz olan 3. Lige çıkma başarısı gösteririz” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim