Teknik heyet ve futbolcularla yakından ilgilenen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral,” O sene bu sene sloganıyla yola çıktık. Grubumuzu lider bitirdik. Şimdi play-off maçı var. Allah’ın izniyle bunu da aşıp Yalova’mızı 3. Ligde temsil edeceğiz. Takımımızı dualarla uğurluyoruz. 1 haftadır yaşadığımız Ali Cengiz oyunlarına en iyi cevabı sahada verecekler.22 Nisan Pazar günü Eskişehir’de Gebzespor’u mağlup edip 3. Lige yükseleceğiz. Takımımızı dualar eşliğinde Eskişehir’e uğurladık. Maça otobüslerimiz 22 Nisan 2018 Pazar günü saat 09:30’da Altınova Belediyesi binası, saat 09:30’da Yalova Heykel’den ve Saat 09:30’da Karamürsel İlhan Çınar Meydanı’ndan kalkacaktır. Tüm Yalovalılar maça davetlidir” dedi.

“Grubunu puan farkıyla lider bitirdi”

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde fırtına gibi esen Altınova Belediyespor 12. Grubu en yakın rakibinin 12 puan önünde lider bitirmiş ve adını play-off maçlarına yazdırmıştı. Sarı Yeşillilerin BAL Play-Off 1. Tur müsabakasındaki rakibi ise Gebzespor olmuştu.

Daha önce Tavşanlı Ada Stadyumunda oynanacak maç Kütahya Valiliğinin güvenlik sebeplerini gerçekçe göstermesi sonrasında Eskişehir Yeni Stadyumuna alındı. 22 Nisan Pazar günü Altınova Belediyespor ile Gebzespor 15:00’da kozlarını paylaşacak. Türkiye Futbol Federasyonu bu maça Oğuzhan Uğurlu, Mehmet Vargün ve Mücahir Değermenci hakem üçlüsünü atadı.

“Yalovaspor taraftar grupları Altınova’ya destek verecek”

Öte yandan Süper Amatör Kümede şampiyonluk yaşayan Yalovaspor’un taraftar grupları da Pazar günü Eskişehir’de oynanacak maçta Altınova Belediyespor’a destek verecek. Altınova Belediyespor’un 3. Lige çıkmasını istediklerini belirten Taxi Gençlik ve Cadde Gençlik üyeleri, maç boyunca Yalova ekibine sahip çıkacaklarını söylediler.

Editör: TE Bilişim