Geride bıraktığımız sezonda şampiyonluk parolası ile başladığı Bölgesel Amatör Ligde şanssızlıklar yaşayan Yeşil Sarılı ekip ligi orta sıralarda noktalamıştı. Normal sezonun sona ermesiyle birlikte Altınova Belediyespor yönetim kurulu üyeleri Olağan Üstü Kongre kararı aldılar. Buna göre Altınova Belediyespor kongresini 22 Haziran Cuma günü saat 19:00’da Altınova Belediyesi Sosyal Tesislerinde bulunan kulüp binasında gerçekleştirecek. Eğer 22 Haziran Cuma günü çoğunluk sağlanamazsa kongre 29 Haziran Cuma günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.

Yıllardır 3. Lig hayali ile yanıp tutuşan Altınova Belediyespor 2011-2012 futbol sezonuna da bu hedefle başlamış ancak alınan kötü sonuçlar bu hedefi gelecek sezona bırakmıştı.

7 yıldır aralıksız olarak görevi yürüten mevcut başkan Sedat Ok henüz başkan adaylığını açıklamazken, kongre saatine kadar adaylığını açıklayabileceği belirtiliyor. Öte yandan başkan adaylığı için adı geçen bir diğer isim ise Muhsin Kaya’nın adı geçiyor.

Altınova Belediyespor kongresini 22 Haziran Cuma günü saat 19:00’da Altınova Belediyesi Sosyal Tesislerinde bulunan kulüp binasında gerçekleştirecek. Eğer 22 Haziran Cuma günü çoğunluk sağlanamazsa kongre 29 Haziran Cuma günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın yapacak.

Editör: TE Bilişim